Življenje kot prekrasno potovanje

1 na 1

Terapija s Sandijem

Zakaj v harmonijo? Kaj pomeni biti v harmoniji? Kako do tam? Kaj je tam za nas? 

Iščemo in raziskujemo. Vsem nam se življenja spreminjajo. To se dogaja na različne načine.  Ni vedno udobno, ni vedno enostavno. Ne vemo kako, ne vemo zakaj?  Ves svet se spreminja . Vsi imamo ta vprašanja. Vsi se ukvarjamo s spremembami. Te spremembe pa so lahko intenzivne in neudobne.  Veliko stvari, dram, vzorcev, neudobij, izzivov se nam kaže in prihaja na površje. KAJ S TEM NAREDITI? KAKO TO NA ENOSTAVNEJŠI IN LAHKOTNEJŠI NAČIN SPREMENITI? Lahko si priznamo, da potrebujemo pomoč. Nič ni narobe s tem. Vsi se kdaj znajdemo v situacijah, ko ne vemo kako naprej,  ne vemo kaj se dogaja. 

Tu sem za vas, da vam pomagam na vaši poti odkrivanja sebe. Prepoznavanja svoje naravne moči in neskončnih zmožnosti. Moč in energija je v vas. Izvor vsega kar potrebujte za spremembo ste vi. 

Kaj lahko naredim za vas? Kaj lahko ustvariva skupaj?

pricing-icon-03.png

Terapija s Sandijem

Pogovor, svetovanje, energijska terapija, ...

50 30 minut

Kako vam lahko pomagam? Spremembe niso vedno udobne, lahko pa vam pomagam, da bodo lahkotnejše. Kaj, če se vam ne bi bilo treba zadrževati v neudobju toliko časa? Kaj če bi lahko šli naprej hitreje, pogumnejše in lahkotnejše?

Energija

Energija je vse. Skozi telo se pretaka energija. Um poganjajo različne energije. Živimo v svetu energij. Kaj, če je naš primarni jezik energija? Kaj mi bo dalo več energije? Mi bo ta stvar omogočila več energije ali manj? Se kdaj vprašate to? Kako bi bilo, ko bi sledili energiji lahkotnosti? Kar nam da občutek lahkotnosti je verjetno boljše za nas kot pa tiste stvar, katere nas takoj, ko pomislimo nanje potisnejo v težo.

Regeneracija

Vsaka noč je za telo čas regeneracije. Telo ima takrat čas in prostor, ki mu omogoči sprostitev in umiritev. Ampak, a je vedno tako? Kolikokrat se zgodi, da se zjutraj zbudite utrujeni? Kolikokrat ne morete zaspati, ker vaša glava kar ne utihne? Kaj se takrat dogaja? Telesu ne damo možnosti, da se resnično regenerira, ker ga poskušamo kontrolirati in mislimo, da mi vemo bolje, kako telo deluje. Ali resnično vemo kako naše telo deluje? Kaj, če bi mu pustili, da opravlja svoje funkcije na svoj način, kot ve, da je najboljše zanj in se nebi vmešavali? Lažje reči kot storiti? Ampak je pa mogoče. Kako? S tem, da se več sproščamo. s tem, da damo telesu tudi čez dan čas za umiritev. Se ustavimo. Razgibamo telo. Meditiramo. Delamo na sebi. Rastemo, se razvijamo. Vse to nas vodi do boljšega razumevanja sebe in telesa. Vse to nam omogoči povezanost, skupnost in harmonijo.

Spreminjanje sebe

Kako spremeniti kar v življenju ne deluje? Kako se soočiti s situacijami, ki so težke in neudobne? Kako premagati strah, sram, jezo, nemir, nemoč, paniko in druge čustvene blokade? Kje se vse začne? Vse se začne v vas. Vse izhaja iz vas. To pomeni, da je mogoče vse spremeniti. To pomeni, da lahko sami vse spremenite. Kako? Kje začeti? "SPREMINJANJE SEBE je SPOZNAVANJE SEBE." Začne se tako, da začnete iskati in raziskovati sebe. Začnete postavljati vprašanja kot so: "Kaj lahko tu storim?" Na koga se lahko obrnem?" "Kako lahko to spremenim?" Voljnost postaviti vprašanje in začeti iskati rešitve je začetek.

Vesolje odgovarja

Harmonija je povezanost, skupnost, sodelovanje z vsem in v vsem. Postavljanje vprašanj je delo za vesolje. Ko se vprašamo: "Kako biti boljši ali kako to spremeniti ali kako se počutiti bolje?" Vesolje išče načine kako nam to dostaviti. Kaj moramo mi storiti? Biti prisotni in v stanju, da te znake, odgovore, naključja opazimo. Da lahko sledimo pobudam, vodenjem, zaznavam,... Kako biti v takšnem stanju? Ko smo odprti in umirjeni ter se ne vključimo v dramo in paniko sveta. Ko ostanemo mi, med tem, ko se v nas ali okrog nas dogajaj kaos in razpadanje sistemov. To se zdaj dogaja v svetu. Vse, ves svet gre skozi spremembo. Kaj moramo mi narediti, da bo ta sprememba lahkotna in kolikor se da prijazna. Ugotovili smo že, da udobna vedno ne bo. Lahko pa je lažja. Lahko je lahkotnejša. Lahko je prijaznejša in lahko nam omogoči rast onkraj vsega kar smo do zdaj mislili, da je mogoče. Prepustimo se. Sledimo vodenju, harmoniji in toku življenja.

Najboljši način kako začeti je: Začeti.

Rezervirajte svoj termin