Access Bars Delavnica

Osvobodimo se omejitev

Ujemi val življenja.

Na Bars delavnici se polek čudovite bars tehnike, katera neverjetno sprošča in umirja um, naučimo tudi procese s katerimi je lahko(še posebej v teh časih) vaše življenje veliko lažje.
Ste vedeli, da ogromno misli, občutkov in čustev ki se pojavljajo v vaših glavah sploh ni vaših?
Kako se vam to sliši? Se počutite težje ali ste se ravnokar oddahnili, ker bi to pomenilo, da vsa ta drama s katero se spopadate mogoče sploh ni vaša?
Zelo zelo se zavedamo sveta okrog nas. Zaznavamo misli in drame drugih ljudi.
Kako bi bilo, če bi imeli orodja s katerimi bi to lahko enostavno uredili?
Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi to znali? Kakšno si želite, da je vaše življenje?
Kako bi živeli, če bi bilo mogoče vse?
Kaj če si lahko ustvarimo Življenje kot prekrasno potovanje? 🤩
Meni je ta delavnica resnično spremenila življenje.
Brez Barsov in brez orodij (prav s te delavnice) ne vem kako bi “hendlal” situacije in norosti, ki se zdaj dogajajo v svetu.

Kaj, če bi ta delavnica lahko bila začetek nečesa drugačnega? 

Kaj, če bi vaše življenje znova postalo bolj vredno užitka? 

Kaj, če bi se tako zabavali, da nebi niti opazli, da vas ljudje obsojajo? Zelo zgodaj smo se naučili, da je obsojanje sebe nekaj, kar je v tem svetu primerno in način delovanja. Kaj, če je bilo obsojanje sebe najboj neprijazna stvar, ki ste si jo kadarkoli naredili?

Pa vendar to še vedno počnete.

To čudovito orodje, ki mu rečemo “Access Bars®”, pričenja obsojanje raztapljati od znotraj.

Neverjetno negovalen in prijazen proces za vas in vaše telo

Access bars® so nežna tehnika, ki se izvaja z polaganjem rokami in jo je v zgodnjih 1990 predstavil Gary Douglas. Sestavlja jo 32 snopov energije, ki tečejo skozi in okrog vaše glave. Ti snopi se povežejo na specifičnih "bars točkah" in so povezani z različnimi področji in vidiki življenja. Med Access bars seanso se praktik nežno dotakne teh točk, da bi sprostil elektromagnetni naboj vseh misli, idej, drž, odločitev in prepričanj, ki so vas morda omejevali na določenih področjih življenja.

Access Bars® je 32 točk na glavi, ki ob nežnem dotiku, brez napora in enostavno sprostijo vse, kar vam preprečuje, da bi v življenju občutili veselje in lahkotnost.

Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, čustva in premisleke, ki ste jih shranili. To je priložnost, da opustite vse!
Danes se Access barsi prakticirajo v več kot 170 državah po vsem svetu in se uporabljajo kot potentno in pragmatično orodje v družinah, šolah, poslih, v športu, zaporih, pri psihologih, umetnikih in še veliko več.
Access Bars® so tisočem ljudem pomagali spremeniti številne vidike njihovih življenj. Ljudje poročajo o boljšem zdravju, lažjem spanju, izgubi teže, boljšem seksu in odnosih, odpravljeni tesnobnosti, manj stresa in še veliko več. Access barsi so oblikovani, da ustvarijo več zavesti za vas, vaše telo in planet.

Teh 32 točk na vaši glavi ob lahnem dotiku ustvarjajo lahkotnost na različnih področjih vašega življenja. Ne glede na to ali ste že slišali za Access barse od prijatelja, v radijski oddaji ali novicah, se morda sprašujete, kako jih lahko izkusite sami?

Termin: Sobota, 22.1.2022
Trajanje: 10:00 - 18:00
Lokacija: Postojna
Cena delavnice: 240€
Ponavljanje delavnice: 120€
Kako poteka delavnica?

Bars delavnica traja od 10ih do 18ih z vmesnim odmorom za kosilo.
Dopoldne začnemo s spoznavanjem Access Consciousnessa. Kaj sploh je Access Consciousness in kaj nam ponuja?
Orodja, ki jih spoznamo lahko začnete uporabljati takoj in se sami prepričate kako delujejo za vas.
Po kosilu se prestavimo na masažne mize in spoznamo vseh 32 Bars točk. Čez cel dan dvakrat prejemate in dvakrat izvajate bars tretma.
Na koncu dneva prejmete certifikat in postanete Bars praktik. To pomeni, da lahko Bars seanse izvajate za družino in prijatelje. Takoj lahko to vključite v svojo poslovno ponudbo in barse ponudite svojim strankam. Kako je lahko še boljše kot to?
Kakšno prihodnost lahko ustvariš s tem, ko se udeležiš te delavnice?

Prijavite se lahko na obrazcu spodaj ali na mail: info@sandifatur.si ali 041803264