Access Bars Delavnica

Izberi več sebe

Kaj, če bi ta delavnica lahko bila začetek nečesa drugačnega? Kaj, če bi vaše življenje znova postalo bolj vredno užitka? Kaj, če bi se tako zabavali, da nebi niti opazli, da vas ljudje obsojajo? Zelo zgodaj smo se naučili, da je obsojanje sebe nekaj, kar je v tem svetu primerno in način delovanja. Kaj, če je bilo obsojanje sebe najboj neprijazna stvar, ki ste si jo kadarkoli naredili?

Pa vendar to še vedno počnete.

To čudovito orodje, ki mu rečemo “Access Bars®”, pričenja obsojanje raztapljati od znotraj.

Neverjetno negovalen in prijazen proces za vas in vaše telo

Začnete odpirati vrata k enosti – kjer vse obstaja brez sodbe. Kaj če bi se lahko bolj zabavali, se več smejali in opustili naprezanje, travmo in dramo, ki vas ohranjajo zataknjene?

Access Bars® lahko uporabimo za facilitiranje spremembe na vseh področjih vašega življenja. Zaganjanje vaših barsov ustvarja večjo lahkotnost za vas in vaše telo ter očisti globlje ležeče misli, občutke in čustva, ki vas omejujejo.

Koliko svojega življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto da bi prejemali? Za večino ljudi je takrat, ko jim zaženejo barse, prvič, da si dopustijo v polnosti prejeti. Prejemanje je ena od naših največjih zmožnosti in tista, ki jo pogosto zavračamo bolj dinamično kot karkoli drugega.

Je zdaj čas, da prejmete in odprete vrata k vsemu zdravljenju?

Termin: Sobota, 9. oktober 2021
Trajanje: 9:00 - 17:00
Lokacija: Postojna
Cena delavnice: 240€
Ponavljanje delavnice: 120€
Kako poteka delavnica?

Zjutraj začnemo s teoretičnim delom, kjer predelamo priročnik, ki ga vsak udeleženec tudi dobi za domov. Sledi praktični del, ko se naučimo izvajati Bars tehniko in spoznamo vseh 32 točk. V celem dnevu dvakrat izvajate in dvakrat prejmete bars seanso. Po dogovoru naredimo pavzo za kosilo in več krajših pavz s prigrizki. Po končani delavnici vsak udeleženec dobi certifikat, s katerim postane Bars praktik in lahko izvaja seanse družini, prijateljem in strankam... Mladostniki od 16ega do 18ega imajo možnost udeležbe delavnice za polovično ceno (120 €).
Otroci do 15ega leta se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu staršev ali skrbnikov.
Bi bili voljni izbrati drugačno resničnost?

Kakšno prihodnost lahko imaš, če izbereš to delavnico?