Življenje kot prekrasno potovanje

Vabljeni

Ženska in moška energija

Kaj se dogaja z mano? Kam grem? Kam gre ta svet?  Vprašanja, ki si jih v teh časih zastavljamo vsi. Stvari ki so vedno delovale, zdaj ne delujejo več. Načini po katerih smo še leto nazaj uspevali zdaj kar ne dosežejo več istih rezultatov. Odnosi se spreminjajo. Naša telesa se spreminjajo. Naš um je na momente še glasnejši. Na trenutke se počutimo izgubljene v vesolju. 💫 

Predstavljam vam delavnico Access Bars. Barsi so tehnika sproščanja in relaksacije. Z nežnim dotikom točk na glavi zaženemo energije spremembe. Dotik spodbudi energijske tokove, da stečejo skozi možgane in vas popeljejo v stanje globoke relaksacije. Ko je telo sproščeno in um miren se lahko v telesu začne dogajati samozdravljenje. 

Sandi Fatur

Raziskovalec življenja in različnih holističnih tehnik. Osebna rast in transformacija je moj način življenja. Stalno iščem in preizkušam nove načine, nove tehnike in procese za izboljšanje sebe, svojega telesa in celotnega življenja. Kaj je mogoče, ko smo v harmoniji duše, uma in telesa? Kako smo lahko še boljši? Kam naprej? Kako daleč gremo lahko? V skupnosti z zemljo, povezanosti z naravo smo lahkotnejši in mirnejši. Kaj lahko mi naredimo za zemljo, kako lahko pomagamo? Kaj pomeni biti v Harmoniji življenja? Vabljeni v raziskovanje. 🌟

Kaj je z Barsi mogoče?

Barsi so 32 točk na glavi. To so točke, ki so povezane z različnimi področji vašega živlljenja. Ko se energija skozi te točke začne gibati se v možganih dogajajo procesi, kateri čistijo, topijo in odstranjujejo čustvene blokade, miselne vzorce in telesne nezmožnosti. Kaj če ste sposobni veliko več kot mislite, da ste? Kaj če lahko spremenite tudi tiste stvari za katere mislite, da so nespremenljive? Z barsi se ti omejujoči pogledi, ki jih vse življenje pobiramo od drugih in nam čisto nič ne koristijo, preprosto razgradijo in očistijo. Kaj če bi lahko premagali oziroma predelali strahove, panične napade, nemir, sram, jezo, nemoč anksioznost, depresijo in druge omejujoče misli, čustva in občutke?

Aljaž Škerban

Lahko rečem, da sem postal raziskovalec magičnosti in možnosti, ki obstajajo onkraj vsega kar si lahko predstavljaš. Vabim te v čarobnost moje energije in če bereš te besede ter so ti kakorkoli v doprinos se mi pridruži na mojih delavnicah, zoom predstavitvah, meditacijah in ustvarjanju nemogočega v mogoče. Skupaj lahko ustvariva več🤗. Kaj vse je še mogoče.

Lahkotnost

Miselni procesi se ustavijo, ko je telo sproščeno. Koliko vašega stresa je povezanega s telesom? Predstavljajte si kako bi živeli, če bi vaše telo delovalo brezhibno. Zakaj pa mislite, da je to nemogoče? Boljše vprašanje bi bilo. Kako do tega priti? Kje in kako začeti? Tako, da začnete iskati načine sproščanja, relaksacije,... Načine, ki bodo umirili vaš um in energizirali vaše telo. 🤔Je to, da imate več energije, zdravo in vitalno telo ter umirjen in jasen um nekaj kar vam lahko prinese uspešno, radostno in lahkotno življenje?

Od kje izhajajo Barsi?

Access bars® so nežna tehnika, ki se izvaja z polaganjem rokami in jo je v zgodnjih 1990 predstavil Gary Douglas. Sestavlja jo 32 snopov energije, ki tečejo skozi in okrog vaše glave. Ti snopi se povežejo na specifičnih "bars točkah" in so povezani z različnimi področji in vidiki življenja. Med Access bars seanso se praktik nežno dotakne teh točk, da bi sprostil elektromagnetni naboj vseh misli, idej, drž, odločitev in prepričanj, ki so vas morda omejevali na določenih področjih življenja.

Access Bars® je 32 točk na glavi, ki ob nežnem dotiku, brez napora in enostavno sprostijo vse, kar vam preprečuje, da bi v življenju občutili veselje in lahkotnost.

Je to vaše?

Na Bars delavnici se polek čudovite bars tehnike, katera neverjetno sprošča in umirja um, naučimo tudi procese s katerimi je lahko(še posebej v teh časih) vaše življenje veliko lažje. Ste vedeli, da ogromno misli, občutkov in čustev ki se pojavljajo v vaših glavah sploh ni vaših? Kako se vam to sliši? Se počutite težje ali ste se ravnokar oddahnili, ker bi to pomenilo, da vsa ta drama s katero se spopadate mogoče sploh ni vaša? Zelo zelo se zavedamo sveta okrog nas. Zaznavamo misli in drame drugih ljudi. Kako bi bilo, če bi imeli orodja s katerimi bi to lahko enostavno uredili? Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi to znali? Kakšno si želite, da je vaše življenje? Kako bi živeli, če bi bilo mogoče vse? Kaj če si lahko ustvarimo Življenje kot prekrasno potovanje? Meni je ta delavnica resnično spremenila življenje. Brez Barsov in brez orodij (prav s te delavnice) ne vem kako bi "hendlal" situacije in norosti, ki se zdaj dogajajo v svetu.

Kako in kje pomagajo?

Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, čustva in premisleke, ki ste jih shranili. To je priložnost, da opustite vse!
Danes se Access barsi prakticirajo v več kot 170 državah po vsem svetu in se uporabljajo kot potentno in pragmatično orodje v družinah, šolah, poslih, športu, zaporih, pri psihologiji in drugje.
Access Bars® so tisočem ljudem pomagali spremeniti številne vidike njihovih življenj. Ljudje poročajo o boljšem zdravju, lažjem spanju, izgubi teže, boljšem seksu in odnosih, odpravljeni tesnobnosti, manj stresa in še veliko več. Access barsi so oblikovani, da ustvarijo več zavesti za vas, vaše telo in planet.

Teh 32 točk na vaši glavi ob lahnem dotiku ustvarjajo lahkotnost na različnih področjih vašega življenja. Ne glede na to ali ste že slišali za Access barse od prijatelja, v radijski oddaji ali novicah, se morda sprašujete, kako jih lahko izkusite sami?

Kaj vam predstavlja

Bars delavnica

Na delavnici se poleg tehnike s katero z vsako seanso pridete bližje sebi in svoji resnici naučite tudi procese s katerimi lahko v vsaki stresni ali kakršnikoli težki situaciji odreagirate mirno in lahkotno. Je to nekaj kar vas zanima? Mislim, da v teh časih vsi potrebujemo načine kako se sprostiti in kako ne zapasti v paniko in dramo vsega in vseh okrog nas. Ja, res je, da se v svetu dogajajo grozne stvari. Ampak, smo v kakršno koli pomoč, če širimo strah, jezo, nezadovoljstvo, nemir in negativnost? Pomagamo s tem, da smo mirni, sproščeni in močni.  Iščete načine kako se sprostiti, kako odklopiti ta velikokrat preglasen um. Kako spremeniti ali izboljšati določena področja življenja? 

Barsi so nekaj kar meni pomaga ostati fokusiran in jasen v tem kam grem in kaj si želim. Pomagajo mi gledati na svet in ne takoj pasti v paniko kaj in kako bo. S prejemanjem in podarjanjem ( ker deluje na vas tudi, ko delate na nekomu drugemu) sem se osvobodil veliko sodb sebe in svojega telesa. Lahkotnejše se gibam skozi vse situacije in lažje premagujem izzive, ki se mi pojavijo na poti. Življenje z Barsi je preprosto lažje. 

pricing-icon-02.png

Osebna Bars seansa s Sandijem

60
  • Če niste prepričani ali bi prišli na delavnico se lahko naročite na seanso in preizkusite kako deluje za vas.
pricing-icon-01.png

Vse življenje prihaja k meni lahkotno radostno in veličastno

240
  • KDAJ: Nedelja, 18. september
  • OD 10IH DO 18IH
  • KJE: LJUBLJANA
  • Otroci do 15ega leta imajo delavnico brezplačno v spremstvu odrasle osebe
  • Mladostniki od 16ega do 18ega leta pa polovično 120€
  • Vsi ki ponavljate imate polovično ceno 120€
  • Polna cena je 240€
pricing-icon-03.png

Osebna Bars seansa z Aljažem

60
  • Bi želeli pred delavnico preizkusiti osebno bars seanso in se prepričati kako deluje?

Najboljši način kako začeti je: Začeti.

Rezervirajte svoj termin

....................

Kako poteka delavnica?

Začeli bomo že zjutraj. Za pijačo in prigrizke bo poskrbljeno. Imeli bomo vmesne pavze in odmor za kosilo. Dopoldne  bomo začeli s teoretičnim delom. Kaj sploh je Access Consciousness in kaj nam ponuja? Orodja, ki jih boste spoznali lahko začnete uporabljati takoj in se sami prepričate kako delujejo za vas. Dobili boste celotno skripto informacij in tudi doma boste imeli kaj za brati. Praktični del bo namenjen spoznavanju vseh 32 Bars točk. Čez cel dan boste dvakrat prejemali in dvakrat izvajali tretma. To je certificirana delavnica in dobili boste tudi certifikat. Tako boste  postali Bars praktik in lahko izvajali barse družini, prijateljem ali pa dodali storitev za svoje stranke. 
Kako je lahko še boljše kot to? 

Prijavite se lahko na obrazcu spodaj, na mail: info@sandifatur.si ali 041803264