Podarite oddih svojim možganom!

  • Sprostite svoje možgane – sprostite svoje telo
  • Potopite se v stanje globoke relaksacije
  •  Izklopite svoj um

Kaj vse je še mogoče s stresom?

Iščete drugačen način ?

  • Ste poskušali s tradicionalnimi metodami za zmanjšanje stresa in ste ugotovili, da so učinki kratkotrajni?
  • Imate občutek, da ste pod vplivom stresa?
  • Ali drugi pritiskajo na vaše “gumbe” in vam to povzroča stres?
  • Se borite proti stresu ali stresnimi situacijami in imate občutek, da jih niste zmožni spremeniti?

Začnite svoje potovanje v več lahkotnosti in radosti

•jasnejše misli
•motivacija
•izdatno povečana radost in sreča
•globlja sproščenost
•nespečnost
•tesnoba in depresija
•zdravje in teža
•stres in preobremenjenost
•migrene
•napadi panike
•obsesivno-kompulzivna motnja (OKM)

Dobrodošli doma

Access BarsⓇ je niz32 točk na glavi, ki ob nežnem dotikanju spodbujajo pozitivne spremembe v možganih in razpršijo elektromagnetne komponente stresa, misli in čustev. Ta nežna, neinvazivna tehnika sprošča fizične in miselne blokade, ki so shranjene v telesu ter vnaša večjo sproščenost na različna področja življenja.

Kaj so Access Consciousness Barsi?

VEČ sreče, več zadovoljstva, več radosti, več prostora, manj misli, prazna glava,..
Se sprašujete kako umiriti um?
Iščete načine kako sprazniti glavo?
Kaj, če bi bila lahko vaša glava končno prazna?

Barsi pomagajo

Znaki stresa

stress, man, hand-543658.jpg

Osvobodite se omejitev

Barsi pomagajo pri:

zmanjšanju stresa,
globoki sprostitvi,
razprševanju umskega klepeta,
zmanjšanju prenapetosti,
zmanjšanju negativnih in omejujočih miselnih vzorcev,
izboljšanju splošnega dobrega počutja,
lahkotnem spancu,
izdatnem povečanju sreče in hvaležnosti.

Česa se z barsi osvobodimo:

nezmožnost koncentracije,
zaskrbljenost,
negativno razmišljanje,
motnje pozornosti,
spominske luknje,
depresija in tesnoba,
razdražljivost,
nihanja razpoloženja,
defenzivnost,
občutek, da nimamo nadzora,
jeza,
pomanjkanje samozavesti

ACCESS BARS seansa traja 60 ali 90 minut in je postopek, ki ga lahko prakticirate enkrat mesečno, tedensko ali dnevno. Uporablja se po vsem svetu za spodbujanje boljšega zdravja in počutja. 

Access Barsi vplivajo na vsako osebo drugače in se razlikujejo od seanse do seanse, vendar poleg tega, da izboljšujejo fizično zdravje, prejemniki poročajo tudi o boljšem intuitivnem zavedanju, večji hvaležnosti, prijaznosti, miru in umirjenosti ter lažji komunikaciji. 

Prvo Access Bars seanso je pred več kot 25 leti izvedel Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousness. Od takrat se je razširilo v 173 držav in ima več kot 5.000 usposobljenih Access Bars facilitatorjev po vsem svetu.

Znanstvene raziskave

Znanstvena raziskava dr. Terrie Hope, dr. znanosti, DNM, CFMW, objavljena v Reviji o energijski psihologiji:
Teorija, raziskave in zdravljenje novembra2017, je razkrila, da so rezultati ene 90-minutne seanse Access BarsⓇ prikazali izdatno zmanjšanje depresije in tesnobe.
Na podlagi rezultatov štirih znanstveno veljavnih standardiziranih vprašalnikov in s pomočjo meritev vzorcev možganskih valov z uporabo kartiranja možganov, (QEEG), je dr. Hope v svoji raziskavi odkrila, da Access BarsⓇ zmanjšujejo moč simptomov tesnobe za84,7% (v povprečju).
Udeleženci so izkusili zmanjšanje moči simptomov depresije za 82,7% (v povprečju).
Rezultati meritev možganskih valov pred in po seansi access BarsⓇ so prikazali povečano možgansko koherenco pri vseh udeležencih, kar kaže na spremembo v smeri proti normalnemu stanju po seansi.
Koherenca možganskih valov je povezana s komunikacijo med možganskimi področji. Raziskovalci so odkrili, da je optimalna možganska koherenca povezana z mnogimi stvarmi, kot so inteligenca, učne zmožnosti, pozornost, reakcijski čas in kreativnost.
Izdatno zmanjšanje moči, ki je prikazano v tejraziskavi, nakazuje, da so Access BarsⓇ lahko učinkoviti za zdravljenje tesnobein depresije.
Dr. Hope v bližnji prihodnosti načrtuje bolj obširno raziskavo. Za več informacij o tej raziskavi in celotno različico objavljenega članka v Reviji o energijski psihologiji:
https://energypsychologyjournal.org/abstracts/abstracts-volume-9-number-2-november-2017/effects-access-bars-anxiety-depression-pilot-study/

https://energypsychologyjournal.org/abstracts/abstracts-volume-9-number-2-november-2017/effects-access-bars-anxiety-depression-pilot-

Raziskava iz leta 2015, pod vodstvom nevroznanstvenikadr. Jeffrey Fanninain drugih, s 60 udeleženci, je preizkušala nevrološke vpliveAccess BarsⓇ.
Z merjenjem možganskih valov oseb pred in po bars
seansi,je ta raziskava razkrila podobne učinke na možgansko koherenco, pri čemer je 85% udeležencev prikazalo večjo koherenco.
Poleg tega je odkril, da imajo Access BarsⓇ pozitiven nevrološki vplivna prejemnika, podoben tistim, ki jih izkušajo napredni meditatorji –in te rezultate proizvedejo nemudoma.
Uradno belo knjigo te raziskave najdete TUKAJ:https://accessconsciousness.app.box.com/s/i8m1i1fwq7or82j38dzfbfol7cv0aeyj

Kliknite zgoraj, da si ogledate dr. Fannina, ki prikazuje, kaj se dogaja v možganih med bars seanso.

Moja prva izkušnja z barsi

Moja pot osebnostnega razvoja me je pripeljala do Access Consciousness Barsov in moje življenje je kar naenkrat začelo postajati vse bolj zanimivo in zabavno.

“60 minut ležiš na masažni mizi, nekdo ti nežno polaga roke po glavi. Padeš v stanje globoke meditacije. Po terapiji je glava tako prazna, kot po 24 urni meditaciji. Le kako je lahko še boljše kot to? 🤩 Če to počneš enkrat tedensko, se ti lahko celo življenje spremeni. Kdo ve, lahko postaneš celo srečen. V najslabšem primeru se počutiš, kot po čudoviti masaži.”

Nekaj taksnega sem sam prvič slišal o Barsih in bil sem navdušen ter odločen, da to poskusim čim prej. Ni bilo tako. Bilo je še boljše in postaja vedno boljše. Vsak dan, vsak teden. 😁

Strah, dvom, sram, nelagodje, negotovost, zmedenost, nemir, jeza, razdraženost, nepotrpežljivost,… Vse to in še kaj je izginilo iz mojega življenja. Zamenjala jih je lahkotnost, mir, spokojnost, radost, smeh, samozavest, zadovoljstvo, navdušenje, produktivnost, jasnost, pogum,… Barsi so moje življenje naredili lahkotnejše, čarobnejše in veličastnejše. Počutim se svobodnega. 🤩

Vabim vas, da poskusite in se prepričate tudi sami. Privoščite si 60 minut za lepše in lahkotnejše življenje.

Kaj lahko izgubite… razen omejitev? 😉

" Moje izkušnje z Bars terapijami so zelo dobre. Po vsaki terapiji sem se počutila umirjeno v sebi sem začutila globok mir in spokojnost in ves stres je nekako odšel. Tudi spanec je veliko boljši in zbudim se zelo spočita."
Tatjana