Acces Bars je niz 32 točk na glavi, ki ob nežnem dotikanju spodbudijo pozitivne spremembe v možganih in razpršijo elektromagnetne komponente stresa, misli in čustev. To je nežna in negovalna tehnika, ki sprošča fizične in miselne blokade, ki so shranjene v telesu ter vnaša mir, sproščenost in lahkotnost na vsa področja življenja.

ACCESS BARS seansa traja 60 minut in je postopek, ki ga lahko prakticirate enkrat mesečno, tedensko ali dnevno. Uporablja se po vsem svetu za spodbujanje boljšega zdravja in počutja. Access Barsi vplivajo na vsako osebo drugače in se razlikujejo od seanse do seanse, vendar poleg tega, da izboljšujejo fizično zdravje, prejemniki poročajo tudi o boljšem intuitivnem zavedanju, večji hvaležnosti, prijaznosti, miru in umirjenosti ter lažji komunikaciji. Prvo Access Bars seanso je pred več kot 25 leti izvedel Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousness. Od takrat se je razširilo v 173 držav in ima več kot 5.000 usposobljenih Access Bars facilitatorjev po vsem svetu.

Preberite več na: www.accessconsciousness.com/bars

Kliknite, da si ogledate dr. Fannina, ki prikazuje, kaj se dogaja v možganih med bars seanso

Znanstvena raziskava Dr. Terrie Hope

Access Bars so pomagali tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov njihovih življenj. Ljudje poročajo o boljšem zdravju, lahkotnejšem spancu, izgubi teže, boljšem sexu in odnosih, odpravljeni tesnobnosti, zmanjšanemu stresu in še toliko več…

Moja prva izkušnja z Barsi

Moja pot osebnostnega razvoja me je pripeljala do Access Consciousness Barsov in moje življenje je kar naenkrat začelo postajati vse bolj zanimivo in zabavno.

“Kako zelo preprosti in obenem močni so Barsi. 60 minut ležiš na masažni mizi, nekdo ti nežno polaga roke po glavi. Padeš v stanje globoke meditacije. Po terapiji je glava tako prazna, kot po 24 urni meditaciji. Le kako je lahko še boljše kot to? 🤩 Če to počneš enkrat tedensko, se ti lahko celo življenje spremeni. Kdo ve, lahko postaneš celo srečen. V najslabšem primeru se počutiš, kot po čudoviti masaži.”

Nekaj taksnega sem sam prvič slišal o Barsih in bil sem navdušen ter odločen, da to poskusim čim prej.

Ni bilo tako. Bilo je še boljše in postaja vedno boljše. Vsak dan, vsak teden. 😁

Strah, dvom, sram, nelagodje, negotovost, zmedenost, nemir, jeza, razdraženost, nepotrpežljivost,… Vse to in še kaj je izginilo iz mojega življenja.

Zamenjala jih je lahkotnost, mir, spokojnost, radost, smeh, samozavest, zadovoljstvo, navdušenje, produktivnost, jasnost, pogum,… Barsi so moje življenje naredili lahkotnejše, čarobnejše in veličastnejše. Počutim se svobodnega. 🤩

Odločil sem se, da to čarobnost delim z vami in začel izvajati terapije, ki ljudem spreminjajo življenja.

Vabim vas, da poskusite in se prepričate tudi sami. Privoščite si 60 minut za lepše in lahkotnejše življenje.

Kaj lahko izgubite… razen omejitev? 😉

Kaj bi imel/a ob Bars seanse, če bi lahko imel/a karkoli?

" Moje izkušnje z Bars terapijami so zelo dobre. Po vsaki terapiji sem se počutila umirjeno v sebi sem začutila globok mir in spokojnost in ves stres je nekako odšel. Tudi spanec je veliko boljši in zbudim se zelo spočita."
Tatjana