Življenje kot prekrasno potovanje

Dobrodošli v

Mirnost in lahkotnost

ACCESS CONSCIOUSNESS je sklop orodij in procesov, ki nam omogočajo ras, razvoj in več lahkotnosti na vseh področjih življenja.

Poznamo različne načine sproščanja in relaksacije. Čudovit proces Access Bars je način kako lahko z lahkoto vstopite v meditativno stanje. Podarite sprostitev telesu ter umirite svoj um. Barsi so točke na glavi, ki se jih nežno dotikamo in omogočimo energiji, da steče skozi možgane ter počisti, sprosti, resetira naš "trdi disk". Po seansi se počutite prazne in polne energije. Stres bo izginil in imeli boste več energije in moči za premagovanje vsakodnevnih izzivov.

Kaj so Barsi?

Več sreče, več zadovoljstva, več radosti, več prostora, manj misli, prazna glava,.. Se sprašujete kako umiriti um? Iščete načine kako sprazniti glavo? Kaj, če bi bila lahko vaša glava končno prazna?

Dobrodošli doma

Access BarsⓇ je niz32 točk na glavi, ki ob nežnem dotikanju spodbujajo pozitivne spremembe v možganih in razpršijo elektromagnetne komponente stresa, misli in čustev. Ta nežna, neinvazivna tehnika sprošča fizične in miselne blokade, ki so shranjene v telesu ter vnaša večjo sproščenost na različna področja življenja.

Barsi pomagajo pri:

Zmanjšanju stresa, sprostitvi, umirjanju misli, depresiji, tesnobnosti, paničnih napadih, relaksaciji, jasnosti, produktivnosti, zmanjšanju prenapetosti, zmanjšanju omejujočih miselnih vzorcev, raztapljanju čustvenih blokad, izboljšanju splošnega dobrega počutja, lahkotnem spancu, več lahkotnosti, več radosti, več hvaležnosti,..
pricing-icon-02.png

Bars seansa

60

60 minut 60€.

pricing-icon-03.png

Bars delavnica

240

Celodnevna certificirana Bars delavnica po kateri postanete bars praktik in lahko izvajate bars seansa družini, prijateljem in strankam.

Česa se z barsi osvobodimo:

Nezmožnost koncentracije, zaskrbljenost, negativno razmišljanje, motnje pozornosti, spominske luknje, depresija in tesnoba, razdražljivost, nihanja razpoloženja, defenzivnost, občutek, da nimamo nadzora, jeza, pomanjkanje samozavesti

Sproščeno telo in umerjen um

ACCESS BARS seansa traja 60 minut in je postopek, ki ga lahko prakticirate enkrat mesečno, tedensko ali dnevno. Uporablja se po vsem svetu za spodbujanje boljšega zdravja in počutja. Access Barsi vplivajo na vsako osebo drugače in se razlikujejo od seanse do seanse, vendar poleg tega, da izboljšujejo fizično zdravje, prejemniki poročajo tudi o boljšem intuitivnem zavedanju, večji hvaležnosti, prijaznosti, miru in umirjenosti ter lažji komunikaciji. Prvo Access Bars seanso je pred več kot 25 leti izvedel Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousness. Od takrat se je razširilo v 173 držav in ima več kot 5.000 usposobljenih Access Bars facilitatorjev po vsem svetu.

Znanstvene raziskave

Vsak tretma je posebej oblikovan, da vam ponuditi edinstveno izkušnjo. Energijske seanse sprostijo telo in umirijo miselne procese. To ponudi telesu možnost, da začne procese samozdravljenja. Telo nadaljuje zdravljenje tudi po končani seansi. z energijskimi seansami lahko odpravimo stres, nemir in nervozo. Zelo dobri rezultati so pri lajšanju depresije in anksioznosti. Če imate težave z paničnimi napadi so ti procesi odlična rešitev. Znanstvena raziskava dr. Terrie Hope, dr. znanosti, DNM, CFMW, objavljena v Reviji o energijski psihologiji: Teorija, raziskave in zdravljenje novembra2017, je razkrila, da so rezultati ene 90-minutne seanse Access BarsⓇ prikazali izdatno zmanjšanje depresije in tesnobe. Na podlagi rezultatov štirih znanstveno veljavnih standardiziranih vprašalnikov in s pomočjo meritev vzorcev možganskih valov z uporabo kartiranja možganov, (QEEG), je dr. Hope v svoji raziskavi odkrila, da Access BarsⓇ zmanjšujejo moč simptomov tesnobe za84,7% (v povprečju). Udeleženci so izkusili zmanjšanje moči simptomov depresije za 82,7% (v povprečju). Rezultati meritev možganskih valov pred in po seansi access BarsⓇ so prikazali povečano možgansko koherenco pri vseh udeležencih, kar kaže na spremembo v smeri proti normalnemu stanju po seansi. Koherenca možganskih valov je povezana s komunikacijo med možganskimi področji. Raziskovalci so odkrili, da je optimalna možganska koherenca povezana z mnogimi stvarmi, kot so inteligenca, učne zmožnosti, pozornost, reakcijski čas in kreativnost. Izdatno zmanjšanje moči, ki je prikazano v tejraziskavi, nakazuje, da so Access BarsⓇ lahko učinkoviti za zdravljenje tesnobein depresije. Dr. Hope v bližnji prihodnosti načrtuje bolj obširno raziskavo. Za več informacij o tej raziskavi in celotno različico objavljenega članka v Reviji o energijski psihologiji:

Moja prva izkušnja z Barsi.

Moja pot osebnostnega razvoja me je pripeljala do Access Consciousness Barsov in moje življenje je kar naenkrat začelo postajati vse bolj zanimivo in zabavno. “60 minut ležiš na masažni mizi, nekdo ti nežno polaga roke po glavi. Padeš v stanje globoke meditacije. Po terapiji je glava tako prazna, kot po 24 urni meditaciji. Le kako je lahko še boljše kot to? 🤩 Če to počneš enkrat tedensko, se ti lahko celo življenje spremeni. Kdo ve, lahko postaneš celo srečen. V najslabšem primeru se počutiš, kot po čudoviti masaži.” Nekaj taksnega sem sam prvič slišal o Barsih in bil sem navdušen ter odločen, da to poskusim čim prej. Ni bilo tako. Bilo je še boljše in postaja vedno boljše. Vsak dan, vsak teden. 😁 Strah, dvom, sram, nelagodje, negotovost, zmedenost, nemir, jeza, razdraženost, nepotrpežljivost,… Vse to in še kaj je izginilo iz mojega življenja. Zamenjala jih je lahkotnost, mir, spokojnost, radost, smeh, samozavest, zadovoljstvo, navdušenje, produktivnost, jasnost, pogum,… Barsi so moje življenje naredili lahkotnejše, čarobnejše in veličastnejše. Počutim se svobodnega. 🤩 Vabim vas, da poskusite in se prepričate tudi sami. Privoščite si 60 minut za lepše in lahkotnejše življenje. Kaj lahko izgubite? 😉

Najboljši način kako začeti je: Začeti.

Rezervirajte svoj termin

" Moje izkušnje z Bars terapijami so zelo dobre. Po vsaki terapiji sem se počutila umirjeno v sebi sem začutila globok mir in spokojnost in ves stres je nekako odšel. Tudi spanec je veliko boljši in zbudim se zelo spočita."
Tatjana
Profesorica in pisateljica