Življenje kot prekrasno potovanje

Access Consciousness BARS seansa

Access Barsi so telesni proces Access Consciousnessa, ki se izvaja z nežnim polaganjem rok po glavi. Barsi so 32 točk na glavi (zdravje, hvaležnost, radost, spolnost, kreativnost,…). Z nežnim dotikom teh točk se sprožijo energije, ki stečejo skozi možgane ter začnejo raztapljati omejitve in nezmožnosti, ki smo si jih skozi življenje nabrali in nam preprečujejo živeti življenje kot si ga želimo. Kaj če bi lahko imeli več radosti, lahkotnosti in sproščenosti?

Seansa traja 60 minut in nas popelje v stanje globoke relaksacije. Um se ustavi in telo se sprosti. Tu se začne dogajati razelektritev, ki nežno briše in topi vse omejujoče poglede, čustvene blokade ter miselne vzorce. Stres, depresija, anksioznost, sram, nemir, jeza, žalost, nestrpnost, nemoč,… Vsa neudobja, nelagodja in omejitve se topijo in z vsako seanso smo lahkotnejši in mirnejši.

Energijski telesni procesi

Telesne procese izvajamo s polaganjem rok po telesu. Zaženemo energijo procesa in začne se samozdravljenje. Sprostimo se umirimo in tako dopustimo telesu, da samo poskrbi zase. odklopimo um in energiziramo telo. Ko smo mirni in ko je telo sproščeno imamo dostop do energije vesolja. Od tu naprej je mogoče vse. Izbiro prepuščam vam. 

Seansa traja 60 ali 90 minut. 

Helena

"Vedela sem, da tako ne gre več, nisem pa vedela , kako naj gre. Zdaj vem, da grem v pravo smer. Z Barsi se počutim še samozavestnejša, saj končno vem, da se da živeti tudi drugače. Hvala za tvojo pomoč in veselje"

Tatjana

"Moje izkušnje z Bars terapijami so zelo dobre. Po vsaki terapiji sem se počutila umirjeno v sebi sem začutila globok mir in spokojnost in ves stres je nekako odšel. Tudi spanec je veliko boljši in zbudim se zelo spočita."

Sara

"Mirnost in sproščenost, nobenega brezglavega hitenja več, občutek, da zmorem . Vse to so mi dale tvoje terapije . Hvala ti in hvala za tvoj nalezljiv nasmeh."

Uršula

"Priporočam Access Bars, maksimalno.✨🦋 Ne vem kako lahko ljudje v teh časih živijo brez “barsov”. Čeprav sama uporabljam različne antistresne tehnike in načine sproščanja ter rekreacijo, je Access Bars še vedno eden najljubših načinov za ohranjanje zdravega duha, v zdravem telesu.✨🙏 Sandijeve barse sem doživela tudi osebno in res priporočam njegov “magic” dotik. Vam spremeni življenje v 1 uri.😎"