Jasno in elegantno do neomejene energije in bogastva

Kaj bi izbrali, če bi vedeli, da vam ne more spodleteti?

Access Consciousness Delavnica

V soboto bomo v Postojni na delavnici Access consciousnessa spoznali dva nova telesna procesa. 
Začeli bomo ob 11ih s telesnim procesom KOREKCIJA VIDA. 
Odprli se bomo za večjo jasnost na področjih, kjer si želimo spremembe. Ta proces nas povabi, da stopimo iz cone udobja in izberemo spremembo na načine za katere prej niti vedeli nismo, da obstajajo. 
Kaj nas omejuje, da imamo vse kar si želimo imeti?
Nadaljevali bomo popoldne in odkrivali neomejeno energijo in neomejeno bogastvo. Kaj nas ustavlja pred tem, da imamo več denarja? Kaj je še mogoče z energijo? Kaj je energija?
Kaj smo vedno vedeli, da je mogoče pa si še vedno ne priznavamo?

Korekcija vida, do več jasnosti na elaganten in enostaven način.

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousnessa. Izvaja se na očeh. Energije tega dinamičnega procesa so zelo močne in spreminjajo nepravilnost v telesu zelo hitro. Po nekaj seansah lahko že gremo po nova očala, ker se nam je vid izboljšal. Lahko celo za vedno pospravimo očala v predal. Polek tega, da ta fantastičen proces odlično deluje na naše oči je zelo uporaben tudi pri težavah s sinusi. 
Česa niste pripravljeni pogledati, kar bi vam, če bi to pogledali dalo jasnost, ki je potrebna da se ta stvar, ki jo skušate že toliko časa spremeniti spremeni z lahkoto? 
Kaj bi radi spremenili pa ne veste kako? Kje ste se ustavili, zataknili pa ne vidite rešitve? 
Sam sem ta proces prejemal in izvajal nekaj casa po enkrat na teden in moje življenje se je začelo spreminjati ravno na področjih kjer sem iskal jasnost. Na trenutke sem moral iz cone udobja ker je bilo to potrebno, če sem hotel dosečti željene rezultate. Ta proces mi je pomagal, da sem ozavestil kam želim, kako tja priti in kaj je potrebno, da se to prikaže z lahkoto.Vedno, ko ga prejemam ali podarjam( ker deluje na nas tudi ko ga delamo na drugih telesih) se zacnem odpirati novi jasnosti in novim moznostim za katere sploh nisem vedel, da so mogoče. Kaj vse je še mogoče s tem procesom in drugimi procesi Access Consciousnesa? 
Access Consciousness je sistem s katerim lahko spremenmo karkoli, kar v našem življenju ne deluje, kot želimo ali kot vemo, da bi moralo. Omogoči nam, da to naredimo na enostaven in hiter način. Procesi, orodja za lažje delovanje v odnosih, z denarjem, s telesom, v službi,… v svetu
Kaj je tisto, kar bi radi spremenili pa nimate jasnosti kako?
To je 3 urna delavnica na kateri se boste naučili izvajati ta proces. Prejeli boste proces korekcije vida in ga tudi sami izvedli. Dobi boste certifikat in postali praktik tega procesa. Lahko ga boste izvajali družini in prijateljem ali pa ga dodali kot storitev svojim poslovnim dejavnostim. 

Cena delavnice je: 80€
Lokacija: Postojna
Datum: Sobota, 26.2.2022 
Ura: 11-14
Začnemo ob 11ih in do 14ih bomo imeli delavnico korekcija vida. Če se boste udeležili obeh delavnic bomo imeli enourni odmor za kosilo. Ob 15ih bomo začeli z novim procesom Aktivacija neomejene energije, neomejenega bogastva in neomejenih možnosti.
Cena za obe delavnici je 120€ 

Neomejena energija, neomejene možnosti in neomejeno bogastvo.

Kdaj smo kupili idejo, da smo omejeni. Kje smo se prvič zmanjšali, da smo ustrezali drugim. Zakaj nismo izbrali ali naredili tistega, kar smo vedeli, da lahko. Smo hoteli biti enaki drugim? Nismo želeli biti “čudni”? 
Kolikokrat ste vedeli, da je nekaj mogoče pa ste verjeli omejenim pogledom drugih? 
Vesolje je prostor neomejene energije, neomejenega bogastva in neomejenih možnost.
Bi se odprli za več te energije? Vas zanima kako bi bilo verjeti v neomejene možnosti? 
Kaj če smo neskončni in neomejeni? 
Kaj bi bili, počel in izbrali, če bi bilo mogoče vse?
Telesni proces, ki se ga bomo naučili odklepa vse poglede, omejitve, zataknjene energije, ki nam onemogočajo več energije, več bogastva in jasnost, da vidimo možnosti, ki vodijo do tja.
V telesa zaklepamo veliko pogledov. Ti pogledi so omejitve, ki nam preprečujejo, da bi prejeli več vsega kar si želimo imeti. 
Kaj je energija? Kaj je mogoče z energijo? 
To je 3 urna delavnica na kateri se boste naučili izvajati ta proces. Prejeli boste telesni proces in ga tudi sami izvedli. Dobi boste certifikat in postali praktik tega procesa. Lahko ga boste izvajali družini in prijateljem ali pa ga dodali kot storitev svojim poslovnim dejavnostim. 
Cena delavnice je: 80€
Lokacija: Postojna
Datum: Sobota, 26.2.2022 
Ura: 15-18
Začnemo ob 11ih in do 14ih bomo imeli delavnico korekcija vida. Če se boste udeležili obeh delavnic bomo imeli enourni odmor za kosilo. Ob 15ih bomo začeli z novim procesom Aktivacija neomejene energije, neomejenega bogastva in neomejenih možnosti.
Cena za obe delavnici je 120€.

 

Prijavite se na tem obrazcu