Delavnice in Dogodki

Je čas za začetek nove dogodivščine?

Ta briljantna orodja v meni prebujajo mir, lahkotnost, radost in vse, kar sem vedno hotel biti oziroma, kar sem vedel, da je mogoče in si tega nisem upal izbrati ali nisem vedel, kako do tega priti. V manj kot letu dni, od kar tedensko prejemam in dajem telesne procese, sem dobil dostop do več miru, radosti, lahkotnosti, zadovoljstva, kreativnosti, energije,… VEČ SEBE 🤸‍

Z vsako seanso vstopam v na novo odkrito MOČ SEBE. 💪 Stvari, ki so me nervirale, ki so mi bile težke in neudobne, so postale preproste in nekatere celo zabavne. 😁 Strahovi, ki so me omejevali in negativne misli, ki so mi vodile življenje in mi niso pustile imeti lepšega odnosa s samim sabo in z drugimi, so nekako izginile. Moj odnos s samim seboj se je spremenil. Ko se zjutraj pogledam v ogledalo, mi je všeč oseba, ki me gleda nazaj. Rad se imam in uživam v svojem telesu. Moji družinski odnosi so postali enostavni in celo zabavni. Vsa napetost v odnosih izginja iz dneva v dan. Stara prijateljstva se izboljšujejo in vsak dan sklepam nova, ki so generativna, zabavna in onkraj vsega, kar sem mislil, da je mogoče zame. Počnem stvari, ki sem se jih bal početi, ker sem se ukvarjal s tem, kako bo to videti drugim. Izbiram zase – kar zame deluje in kar me osrečuje in neguje.

Leto nazaj, ko sem se prvič srečal z Access Consciousnessom in Access Barsi niti predstavljati nisem mogel, kaj vse je z Access orodji mogoče spremeniti. Lahko spremenimo čisto vse, samo izbrati moramo nekaj drugačnega, nekaj novega, nekaj, kar še nismo izbrali – tudi, če je neudobno.

Kaj, če je ravno to tisto, kar nam lahko za vedno spremeni življenje in nam da nazaj samega SEBE?

Bars Delavnica
Termin: 4.7.2021
Trajanje: 9-17

Access Bars je energičen proces telesa, ki vključuje nežen dotik 32 točk na glavi. Te točke (Barsi) shranjujejo elektromagnetno komponento vseh misli, stresa in zaklenjene energije v vaših mislih in telesu.

MTVSS Delavnica
(Sistem odstranjevanja končne molekularne vezljivosti)

MTVSS je pogosto izbrani proces za spremembo vseh načinov na katere telo ne deluje pravilno.
MTVSS ima lahko neverjetno dinamičen učinek na imunski sistem. Rak in druge potencialno usodne bolezni so se z rednim izvajanjem tega procesa spremenile.

Delavnica Celični spomin

Celični spomin je telesni proces, ki se uporablja za odpravo učinkov fizične travme in zabrazgotinjenega tkiva, uporablja pa se tudi za sproščanje čustvene travme in brazgotin na telesu.

Delavnica Korekcija vida

Proces korekcija vida je lahko negovalen dodatek k ohranjanju zdravja oči tako za odrasle kot za otroke. Ta postopek ne aktivira samo zdravilne energije v vaših očeh, temveč tudi odstranjuje prepričanja o staranju in vidu ter vaše sodbe o staranju in o tem, kaj je ali ni mogoče spremeniti z očmi in vidom.

Access Izmenjave v Postojni
Celodnevne izmenjave: sobota 3.7.2021
Tedenske izmenjave: sreda 7.7.2021

Vaše telo vas lahko facilitira k zavedanju veličastnejšega utelešenja. Kaj če bi lahko prejeli od svojega telesa, točno takšnega, kot je, vse – brez sodb? Ko podarjate in prejemate Accessov telesni proces, lahko spremenite stvari v nekaj, kar vam prispeva. Je zdaj čas, da se opolnomočite v odkritju svojega zavedanja različnih energij v telesu?

Kakšna bo moja prihodnost, če izberem to delavnico?

Kaj če bi bil vsak dan napolnjen z neskončnim novim poljem možnosti? Boste to izbrali zase in za svoje telo?