Je čas za začetek nove dogodivščine?

Ta briljantna orodja v meni prebujajo mir, lahkotnost, radost in vse, kar sem vedno hotel biti oziroma, kar sem vedel, da je mogoče in si tega nisem upal izbrati ali nisem vedel, kako do tega priti. V manj kot letu dni, od kar tedensko prejemam in dajem telesne procese, sem dobil dostop do več miru, radosti, lahkotnosti, zadovoljstva, kreativnosti, energije,… VEČ SEBE 🤸‍

Z vsako seanso vstopam v na novo odkrito MOČ SEBE. 💪 Stvari, ki so me nervirale, ki so mi bile težke in neudobne, so postale preproste in nekatere celo zabavne. 😁 Strahovi, ki so me omejevali in negativne misli, ki so mi vodile življenje in mi niso pustile imeti lepšega odnosa s samim sabo in z drugimi, so nekako izginile. Moj odnos s samim seboj se je spremenil. Ko se zjutraj pogledam v ogledalo, mi je všeč oseba, ki me gleda nazaj. Rad se imam in uživam v svojem telesu. Moji družinski odnosi so postali enostavni in celo zabavni. Vsa napetost v odnosih izginja iz dneva v dan. Stara prijateljstva se izboljšujejo in vsak dan sklepam nova, ki so generativna, zabavna in onkraj vsega, kar sem mislil, da je mogoče zame. Počnem stvari, ki sem se jih bal početi, ker sem se ukvarjal s tem, kako bo to videti drugim. Izbiram zase – kar zame deluje in kar me osrečuje in neguje.

Leto nazaj, ko sem se prvič srečal z Access Consciousnessom in Access Barsi niti predstavljati nisem mogel, kaj vse je z Access orodji mogoče spremeniti. Lahko spremenimo čisto vse, samo izbrati moramo nekaj drugačnega, nekaj novega, nekaj, kar še nismo izbrali – tudi, če je neudobno.

Kaj, če je ravno to tisto, kar nam lahko za vedno spremeni življenje in nam da nazaj samega SEBE?

Bars Delavnica

Access Bars je energičen proces telesa, ki vključuje nežen dotik 32 točk na glavi. Z nežnim dotikom točk na glavi se aktivirajo določene energije, sprostijo se blokade in energija steče. Ti nežni dotiki točk ustvarijo globoko ralaksacijo. Pobršejo, počistijo se nepotrebne in obremenjujoče misli in glava je prazna. 😀 Telo se resetira in spočije. Z resetirano glavo in sproščenim energiziranim telesom veliko lažje premagujemo vsakodnevne izive.

Delavnica OBNAVLJANJE SKUPNOSTI Z ZEMLJO

Delavnica korekcija vida

Access Izmenjave v Postojni

Vaše telo vas lahko facilitira k zavedanju veličastnejšega utelešenja. Kaj če bi lahko prejeli od svojega telesa, točno takšnega, kot je, vse – brez sodb? Ko podarjate in prejemate Accessov telesni proces, lahko spremenite stvari v nekaj, kar vam prispeva. Je zdaj čas, da se opolnomočite v odkritju svojega zavedanja različnih energij v telesu?

Kaj če bi bil vsak dan napolnjen z neskončnim novim poljem možnosti? Boste to izbrali zase in za svoje telo?