Življenje kot prekrasno potovanje

Pripravljeno za vas

Dogodki

……………………………….

Nova resničnost, novi temelji, neskončne možnosti

Kaj mi je dal seminar temelji? Pravzaprav mi še vedno daje. Ta seminar mi je pomagal in mi še vedno pomaga rasti, se boljšati, spreminjati področja življenja, ki jih želim spremeniti. Zaradi tega seminarja sem boljši v vseh pogledih. Kot, ko se kot otroci naučimo hoditi. To nas vodi naprej do tega, da kmalu že tečemo, skačemo, plešemo in plezamo,... Igramo košarko in tako naprej. Vse to izhaja iz tega, da hodimo. Vse to je na nek način ekspanzija ali nadgradnja hoje. Tako so temelji oziroma procesi in orodja iz tega seminarja nekaj kar nam vsak dan pomaga rasti, se razvijati, boljšati. V teh 4ih dneh se veliko prepričanj, ki jih imamo od otroštva, veliko vzorcev in načinov delovanja. Ogromno pogledov s katerimi gledamo na sebe, svoje telo in na svet nekako spremeni. Pravzaprav se nekateri kar sesujejo. In kaj ostane, ko to izgine? Kaj ostane ko ni več ego tako močan? Ostanemo mi sami. Mi v bitju in kot bitje. Od tu naprej je resnično mogoče vse!

Kaj si želite?

Na delavnici se poleg tehnike s katero z vsako seanso pridete bližje sebi in svoji resnici naučite tudi procese s katerimi lahko v vsaki stresni ali kakršnikoli težki situaciji odreagirate mirno in lahkotno. Je to nekaj kar vas zanima? Mislim, da v teh časih vsi potrebujemo načine kako se sprostiti in kako ne zapasti v paniko in dramo vsega in vseh okrog nas. Ja, res je, da se v svetu dogajajo grozne stvari. Ampak, smo v kakršno koli pomoč, če širimo strah, jezo, nezadovoljstvo, nemir in negativnost? Pomagamo s tem, da smo mirni, sproščeni in močni. Iščete načine kako se sprostiti, kako odklopiti ta velikokrat preglasen um. Kako spremeniti ali izboljšati določena področja življenja?

Jaz in meditacija

Ko sem se sam spopadal z prepolno glavo in se misli kar niso in niso ustavile. Ko sem se boril z depresijo in anksioznostjo. Ko sem imel občutek, da se cel svet podira name in kar nisem mogel priti do sape. Je bila Meditacija prva stvar, ki mi je dala olajšanje od vsega tega. Ko sem prvič meditiral sem tisto noč po dolgem času resnično spal in se tudi spočil. Od takrat redno meditiram in meditacija je zame postala način življenja. To je zame vsakodnevni rest. sprostitev telesa in preseganje miselnih in čustvenih vzorcev preteklosti. Avtopiloti iz katerih delujemo se z meditacijo raztapljajo. To ni samo sproščanje in relaksacija. Meditacija je veliko več. Je vstop v prostor sebe. Prostor brez omejujočih pogledov, čustev in misli. Ko smo v tem stanju nam vesolje predaja informacije in mi jih lahko prejmemo. Prepustimo se vodenju in sledimo večji, višji, neskončni sili vesolja. To je povezanost, skupnost in sodelovanje in harmonija življenja.

Vesolje odgovarja

Harmonija je povezanost, skupnost, sodelovanje z vsem in v vsem. Postavljanje vprašanj je delo za vesolje. Ko se vprašamo: "Kako biti boljši ali kako to spremeniti ali kako se počutiti bolje?" Vesolje išče načine kako nam to dostaviti. Kaj moramo mi storiti? Biti prisotni in v stanju, da te znake, odgovore, naključja opazimo. Da lahko sledimo pobudam, vodenjem, zaznavam,... Kako biti v takšnem stanju? Ko smo odprti in umirjeni ter se ne vključimo v dramo in paniko sveta. Ko ostanemo mi, med tem, ko se v nas ali okrog nas dogajaj kaos in razpadanje sistemov. To se zdaj dogaja v svetu. Vse, ves svet gre skozi spremembo. Kaj moramo mi narediti, da bo ta sprememba lahkotna in kolikor se da prijazna. Ugotovili smo že, da udobna vedno ne bo. Lahko pa je lažja. Lahko je lahkotnejša. Lahko je prijaznejša in lahko nam omogoči rast onkraj vsega kar smo do zdaj mislili, da je mogoče. Prepustimo se. Sledimo vodenju, harmoniji in toku življenja.

Spreminjanje sebe

Kako spremeniti kar v življenju ne deluje? Kako se soočiti s situacijami, ki so težke in neudobne? Kako premagati strah, sram, jezo, nemir, nemoč, paniko in druge čustvene blokade? Kje se vse začne? Vse se začne v vas. Vse izhaja iz vas. To pomeni, da je mogoče vse spremeniti. To pomeni, da lahko sami vse spremenite. Kako? Kje začeti? "SPREMINJANJE SEBE je SPOZNAVANJE SEBE." Začne se tako, da začnete iskati in raziskovati sebe. Začnete postavljati vprašanja kot so: "Kaj lahko tu storim?" Na koga se lahko obrnem?" "Kako lahko to spremenim?" Voljnost postaviti vprašanje in začeti iskati rešitve je začetek.

Meditacije v Harmoniji

V Harmoniji z Aljažem vodiva tudi skupinske meditacije. Meditacije z dihanjem, meditacije v gibanju in druge vodene meditacije. Vabljeni v raziskovanje in odkrivanje energij življenja in skrivnosti vesolja.

Najboljši način kako začeti je: Začeti.

Prijavi se