Življenje kot prekrasno potovanje

Energijska seansa

Harmonija možnost

Povezanost, skupnost, sodelovanje bitja, uma in telesa v Harmonijo. Telo se odziva na naše misli. Kaj lahko naredimo, da bodo naše misli prijaznejše do našega telesa? Kako lahko sprostimo telo, da bo delovalo lahkotnejše? Kako smo lahko v bitju oziroma v duši, kar bo vsemu omogočilo vstop v harmonijo,  skupnost in sodelovanje?

Ta energijska seansa vas bo povabila v harmonijo vas. Z energijami življenja boste počistili, sprostili, raztopili vse staro in nepotrebno. 

Kaj si želite življenju? Kam bi radi šli? Kaj bi radi počeli? Ko sprostimo določene energije to omogoči, da dvom, strah, neudobja izgubijo intenzivnost. Počutimo se lažji in močnejši, ker smo bolj mi sami. Tako lahko premaknemo naše cone udobja na višjo stopnjo. Stopimo ali celo skočimo v tisto,  kar smo si do takrat želeli pa nismo imeli poguma. 

Harmonija možnosti odpira bitje, um in telo za globlje sodelovanje, skupnost in povezanost z energijami vaših želja. Kaj si želite?

pricing-icon-01.png

Harmonija možnosti

Energijska seansa s Sandijem.

50 30 minut

30 minut 50€.

Ste se pripravljeni umakniti sami sebi s poti?

Živeti s tokom življenja. Kako se lahko osvobodite preteklih vzorcev in miselnih ter čustvenih omejitev? Vse se shranjuje v naših telesih. Kar je v glavah se odraža tudi v telesu. to je lahko bolezen, bolečina, neudobja, nemiri, stres, itd. Kako to presežemo, spustimo, se osvobodimo teže, ki nam ne pusti naprej. kaj pa je tisto kar nam ne pusti naprej? Kakorkoli se to sliši smo nekje v podzavesti to mi sami. Zdaj to že vemo. Vemo, da sami sebe ustavljamo, čeprav smo velikokrat jezni na ves svet. Miselni konstrukti, čustveni vzorci in telesni občutki vse to je mogoče spremeniti, če smo pripravljeni na spremembo. Če nam je resnično dovolj dram in travm smo že na poti transformacije.

Najboljši način kako začeti je: Začeti.

Rezervirajte svoj termin

Dogodki

V Harmoniji

Spremembe ne pridejo vedno tako kot si mislimo, da bodo. Ampak spremembe so tukaj. Trkajo na vrata. In zdaj so vrata na stežaj odprta. Mi smo jih odprli. Z željami in prošnjami in molitvami smo pognali kolesa transformacije, ki se dogaja v svetu. Ta transformacija se začne v nas samih. Pravzaprav se je že začela. Zato smo nemirni, nervozni. Iščemo nekaj drugačnega. Zato stvari ne delujejo več.  Zdaj je čas za nas. Za vse kar smo si vedno želeli. Za spremembo, ki smo jo hoteli. To je naš čas.  Začne se tukaj, zdaj v nas. S poglabljanje vase, z iskanjem novih resnic, z raziskovanjem energij, tehnik, procesov,... Z vprašanjem: "kaj je še mogoče?"...