Individualne Seanse

Kakšno prihodnost lahko ustvarite z izbiro, ki jo boste naredili danes?

Access terapije našim telesom vračajo moč, energijo in vitalnos.
Odpravljajo različne bolečine v telesu in posledice poškodb,...
Z njimi lako odpravimo skoraj vse načine, na katere telo ne deluje pravilno..
Z njimi je zdravljenje telesa lahkotno in zelo učinkovito.
KAKO JE LAHKO ŠE BOLJŠE, KOT TO?
STE VOLJNI POSKRBETI ZA SVOJE TELO NA PRIJAZEN NAČIN?

Access Bars Seansa

Acces Bars je niz 32 točk na glavi, ki ob nežnem dotikanju spodbudijo pozitivne spremembe v možganih in razpršijo elektromagnetne komponente stresa, misli in čustev. To je nežna in negovalna tehnika, ki sprošča fizične in miselne blokade, ki so shranjene v telesu ter vnaša mir, sproščenost in lahkotnost na vsa področja življenja.

Seanse Telesnih procesov

To so nežni in negovalni procesi, ki se izvajajo z nežnim polaganjem rok preko oblačil. Delujejo energijsko.
Sproščajo telo in nam vračajo energijo, moč, odpornost, lahkotnos,... vse, kar z leti izgubljmo.
Z njimi lahko spremenimo vse, kar se dogaja vaših telesih (bolečine, bolezni, alergije, glavobole, poškodbe, zlome, zvine,...).
Pospešijo naravne zdravilne sposobnosti naših teles. Regeneracija po poškodbi je s temi seansami lahko lahkotna in zelo hitra.
Lahko spremenimo bolezni in bolečine, za katere se zdi, da ni rešitve.
Zame so vsi ti procesi in orodja Access consciousnessa resnično darilo. Zato jih želim predstaviti vsem, ki si želijo spremembe in ki vedo, da je mogoče nekaj drugačnega, nekaj lažjega in lahkotnejšega.

IN POTEM SEM NAŠEL ACCESS telesne procese in Access Barse. 😍 Zdaj se zbudim naspan in spočit. Moje telo je energično in lahkotno onkraj vsega, kar sem mislil, da je mogoče. Življenje se mi spreminja z vsako seanso. Premikam se v smeri kamor sem vedno želel pa si nisem upal. Počnem stvari, ki so mi v veselje. Moje misli so mirne in vedno manj je brezpotrebnega brbljanja v moji glavi, ki nikoli ne vodi nikamor.