Življenje kot prekrasno potovanje

Dobrodošli v

Harmonijo

Z Aljažem in Sandijem, kjer osebna rast sreča lahkotnost. Tukaj sva za vsakega od vas, da vam pomagava do lažje in lahkotnejše spremembe. Vodila vas bova skozi transformacijo, ki bo za vas primerna in prijazna. 

Za vas sva pripravila osebne seanse, coachinge, svetovanja (gibanje, prehrana), skupinske vaje in delavnice. Vodene meditacije, dihalne vaje, qi gong, yoga,... 

Vse kar vam bo pomagalo na vaši poti v Harmonijo bitja, uma in telesa.

Sandi Fatur

Raziskovalec življenja in različnih holističnih tehnik. Osebna rast in transformacija je moj način življenja. Stalno iščem in preizkušam nove načine, nove tehnike in procese za izboljšanje sebe, svojega telesa in celotnega življenja. Kaj je mogoče, ko smo v harmoniji duše, uma in telesa? Kako smo lahko še boljši? Kam naprej? Kako daleč gremo lahko? V skupnosti z zemljo, povezanosti z naravo smo lahkotnejši in mirnejši. Kaj lahko mi naredimo za zemljo, kako lahko pomagamo? Kaj pomeni biti v Harmoniji življenja? Vabljeni v raziskovanje. 🌟
White Minimalist Open House Facebook Event Cover

Najem prostora InHarmony

V Harmoniji lahko izvajate svoje osebne terapije ali pa naredite delavnico. Najem je mogoč po urah ali cel dan. Za več informacij pišite na mail: info@sandifatur.si ali pokličite 041803264.

Aljaž Škerban

Lahko rečem, da sem postal raziskovalec magičnosti in možnosti, ki obstajajo onkraj vsega kar si lahko predstavljaš. Vabim te v čarobnost moje energije in če bereš te besede ter so ti kakorkoli v doprinos se mi pridruži na mojih delavnicah, zoom predstavitvah, meditacijah in ustvarjanju nemogočega v mogoče. Skupaj lahko ustvariva več🤗. Kaj vse je še mogoče.

Lahkotnost

Miselni procesi se ustavijo, ko je telo sproščeno. Koliko vašega stresa je povezanega s telesom? Predstavljajte si kako bi živeli, če bi vaše telo delovalo brezhibno. Zakaj pa mislite, da je to nemogoče? Boljše vprašanje bi bilo. Kako do tega priti? Kje in kako začeti? Tako, da začnete iskati načine sproščanja, relaksacije,... Načine, ki bodo umirili vaš um in energizirali vaše telo. 🤔Je to, da imate več energije, zdravo in vitalno telo ter umirjen in jasen um nekaj kar vam lahko prinese uspešno, radostno in lahkotno življenje?

sproščeno telo = umerjen um

Kako se počutiti bolje? Kaj si želite v svojem življenju? Resnično, kaj je tisto kar vam bo prineslo srečo? Pomislite, kdaj ste najsrečnejši? Kdaj se počutite, kot, da držite življenje v svojih rokah? Zdaj pa poglejte kaj se takrat dogaja z vašim telesom? Vas kaj boli? Ste utrujeni? Vam je slabo, ste lačni,... Vam sploh kaj manjka? 🕺Ko je telo sproščeno in lahkotno so vsa opravila lažja. Ali to tudi za vas drži? Vitalno, zdravo, energizirano, lahkotno telo nam omogoča, da preletimo težave, stres, nemir,...🌊 Smo kot voda, ki vedno najde pot. Ko smo polni energije problemi niso problemi ampak samo izzivi.

Energijske seanse

Vsak tretma je posebej oblikovan, da vam ponuditi edinstveno izkušnjo. Energijske seanse sprostijo telo in umirijo miselne procese. To ponudi telesu možnost, da začne procese samozdravljenja. Telo nadaljuje zdravljenje tudi po končani seansi. z energijskimi seansami lahko odpravimo stres, nemir in nervozo. Zelo dobri rezultati so pri lajšanju depresije in anksioznosti. Če imate težave z paničnimi napadi so ti procesi odlična rešitev. Ko imamo težave in ne vidimo rešitve bi preizkusili vse kar nam lahko ponudi vsaj malo olajšanja. Ti procesi so že veliko ljudem podarili olajšanje, ki so ga iskali. Kaj morate narediti? narediti morate korak v smeri kamor želite. začeti morate nekaj novega, nekaj drugačnega. Sprememba vas čaka na drugi strani vrat. Kaj , če so vrata že odklenjena in vi niti ne poskusite odpreti. Zdaj je čas.

Sprememba je edina stalnica v vesolju

Rast in transformacija je nov način življenja. Vedno več ljudi išče tehnike in načine kako se počutiti bolje. Kako se sprostiti in umiriti. Kako se zdravo prehranjevati in gibati. Kako živeti lahkotno in mirno življenje. In ravno to je začetek. Kje začeti? Kako začeti? Na koga se obrniti? Najboljši način kako začeti je, da prekleto začneš. Brez izgovorov, brez starih vzorcev strahu in dvoma. Skozi vsakega od nas se rojeva nov, višji jaz. S tem ko začnemo nekaj novega, nekaj drugačnega začnemo proces transformacije. Ravnokar smo povozili star program dvoma in strahu ter vstopili v ekspanzijo sebe. Kaj je zdaj mogoče? Kako daleč gremo lahko zdaj?

Dobrodošli v prostor resnične transformacije

Osebne seanse

Svet se spreminja in z njim se spreminjamo tudi mi sami. To ni vedno enostavno in sploh pa ni vedno udobno. Veliko stvari prihaja na površje. Veliko se dogaja v naših glavah in telesih. Pojavljajo se izzivi za katere smo mislili, da smo jih že predelali. Zdaj so "spet" tu.  Zakaj? Kaj je to? Kaj se dogaja? Kam gremo? Kako naprej? Lahko se počutimo se, kot izgubljeni v vesolju. Veliko vprašanj imamo. In tudi, če že dolgo delamo na sebi in se poglabljamo vase se še vedno znajdemo v "wtf" situacijah.

pricing-icon-02.png

Seanse s Sandijem

60
 • Energijska seansa Harmonija možnosti
 • Seansa s Sandijem
 • Access Bars seanse
 • Energijski FACELIFT
 • Prehransko svetovanje
 • Masaže
pricing-icon-01.png

Transformacija z Aljažem in Sandijem

500 avgust in september samo 410€
 • Kako razširiti svoje življenje in poglobiti razumevanje samega sebe?
 • To je začetek vašega novega življenja. Tukaj sva za vas. Vodila vas bova skozi proces samoodkrivanja sebe. 5 srečanj razporejenih na 4 tedne. Želiva se resnično posvetiti vašim željam in potrebam ter vam omogočiti spremembo po katero ste prišli. Skozi vse 4 tedne boste spoznali sebe in svojo resnično moč. Začeli si boste zaupati. Spustili boste določene omejujoče vzorce. Preteklost boste pustili za seboj in šli naprej novi, močnejši in samozavestnejši.
pricing-icon-03.png

Seanse z Aljažem

60
 • Masaža 5 kontinentov
 • Access consciousness seanse
 • individualno z Aljažem
 • Reiki tretmaji

Najboljši način kako začeti je: Začeti.

Rezervirajte svoj termin

Vabljeni

Vsi dogodki v Harmoniji

Spremembe ne pridejo vedno tako kot si mislimo, da bodo. Ampak spremembe so tukaj. Trkajo na vrata. In zdaj so vrata na stežaj odprta. Mi smo jih odprli. Z željami in prošnjami in molitvami smo pognali kolesa transformacije, ki se dogaja v svetu. Ta transformacija se začne v nas samih. Pravzaprav se je že začela. Zato smo nemirni, nervozni. Iščemo nekaj drugačnega. Zato stvari ne delujejo več.  Zdaj je čas za nas. Za vse kar smo si vedno želeli. Za spremembo, ki smo jo hoteli. To je naš čas.  Začne se tukaj, zdaj v nas. S poglabljanje vase, z iskanjem novih resnic, z raziskovanjem energij, tehnik, procesov,... Z vprašanjem: "kaj je še mogoče?"...