Življenje kot prekrasno potovanje

knowledge, curiosity, confusion-3255140.jpg

Kaj se dogaja z mano?

Kaj se dogaja z mano? Kam grem? Kam gre ta svet? 

Vprašanja, ki si jih v teh časih zastavljamo vsi. Stvari ki so vedno delovale, zdaj ne delujejo več. Načini po katerih smo še leto nazaj uspevali zdaj kar ne dosežejo več istih rezultatov. Odnosi se spreminjajo.
Naša telesa se spreminjajo. Naš um je na momente še glasnejši. Na trenutke se počutimo izgubljene v vesolju. 💫
Zakaj? Kaj se dogaja? 
Svet se spreminja. Zemlja se spreminja. 
Stari vzorci po katerih smo delovali od otroštva se sesuvajo. Naše reakcije iz avtopilota so nam nesmiselne. 
Zakaj to počnem, če mi pa sploh ni všeč? Od kje je to prišlo? Od koga sem to vzel/a? 
Se kdaj vprašate to? 
Zato, ker smo to vedno počeli. Ampak saj ne vemo zakaj! Zdaj vemo da enostavno ne deluje več. Kaj če je to dovolj, da izberemo nekaj drugega?
Vstopili smo v več zavedanja. To pomeni, da stvari s katerimi nismo več usklajeni ena za drugo odpadajo. Izgublja se naš notranji “kontroler” . Naš “majhen jaz” ki deluje samo iz znanih preteklih vzorcev. 
Majhen jaz ki ga/jo je strah, da bo zapuščen/a ali obsojan/a ali nepriznan/a. 
Lahko to vidimo, kot nekaj groznega. Lahko nas je strah novega. Lahko gremo v paniko. Lahko se tresemo in kupimo vse kar nam govorijo, da bi nam vzbudili še več strahu. 
Vse to so stari čustveni vzorci. Vse to je delovalo nekoč. Vse to ni tukaj in zdaj. 
Tukaj in zdaj sem jaz, je ljubezen, je povezanost, sprejemanje in hvaležnost. 
Če se hoče roditi boljši svet, boljši jaz se morajo stari programi in sistemi sesuti. Vesolje nam predstavlja svet po katerem smo spraševali. Svet kjer živimo v skupnosti in sodelovanju s svojim bitjem, svojim telesom in umom. Svet kjer smo povezani z zemljo. Lepo skrbimo za naravo in ta nam v izobilju vrača. Svet kjer ni potrebe po tekmovanju za moč in nadvlado nad drugimi, ker smo sami sebi dovolj. Ne potrebujemo vedno več, ker imamo dovolj in želimo deliti. Smo v harmoniji z dušo, umom in telesom
Spremembe ne pridejo vedno tako kot si mislimo, da bodo. Ampak spremembe so tukaj. Trkajo na vrata. In zdaj so vrata na stežaj odprta. Mi smo jih odprli. Z željami in prošnjami in molitvami smo pognali kolesa transformacije, ki se dogaja v svetu. Ta transformacija se začne v nas samih. Pravzaprav se je že začela.
Zato smo nemirni in nervozni in iščemo nekaj drugačnega. Zato stvari ne delujejo več. 
Zdaj je čas za nas. Za vse kar smo si vedno želeli. Za spremembo, ki smo jo hoteli. To je naš čas. 
Začne se v nas. S poglabljanje vase, z iskanjem novih resnic, z raziskovanjem energij, tehnik, procesov,… Z vprašanjem: kaj je še mogoče?

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja