Življenje kot prekrasno potovanje

InHarmony

Meditacija

Poznamo ogromno vrst meditacije in obstaja veliko načinov meditiranja. Vsak ima lahko svoj način. Za vsakega deluje malo drugače. Na vsakega od nas ima meditacija lahko drugačne vplive. Kaj za nas deluje in kaj je tisto kar nas najbolj sprosti je pa nekaj kar najbolje vemo sami zase. Lahko tega še ne vemo in to šele odkrivamo. Z vsako od  meditacij, ki jih preizkusimo spoznamo oziroma raziščemo še en delček sebe. 

Meditacija je raziskovanje sebe. Je spoznavanje sebe, odkrivanje sebe, spominjanje sebe,.. Uči nas kako biti z vsem kar se pojavi, kar se nam pokaže , kar se dvigne. To ni lovljenje občutkov olajšanja, iskanje stanja brez misli, zavračanje in ignoriranje čustev in občutkov. Je sprejemanje vsega tega, je sprejemanje vsega kar je tako kot je. Ta trenutek ZDAJ je vse kar je. Zdaj je tu in nam pomaga opuščati, spuščati, sprejemati in gojiti hvaležnost za vse. 

Meditacija v skupini je še toliko bolj močna, ker je veliko energij, ki nam  prispevajo. Povezanost in sodelovanje eden z drugim nam pomaga, da se še bolj odpremo za prejemanje. Ko prejemamo se ravno tako osvobajamo omejitev, preteklosti, navezanosti in vzorcev,...

 

pricing-icon-01.png

Meditacija z Aljažem in Sandijem

Nedelja, 11. december od18:00 - 20:00

25

Meditacija v Harmoniji

Z Aljažem se bova tokrat združila in naredila prav posebno meditacijo. Ime sva ji dala Meditacija Harmonija. InHarmony je najin skupni prostor, ki je resnična Harmonija energij. Ta čudovit prostor naju podpira pri vseh kreacijah in ta meditacija je plod našega sodelovanja. Seveda tu pridete na vrsto tudi vi. Vi ste tisti, ki boste pomagali voditi to meditacijo raziskovanja. Ker bomo skupaj dve uri bomo počeli več stvari. Začeli bomo z lepim in nežnim dihanjem, ki nas bo sprostilo in povezalo. Nadaljevali bomo naprej v povezovanje z našo čarobno mamo Zemljo. Prisluhnili bomo nežnim šepetom teles in se po želji tudi gibali. Sledili bomo energijam, ki nas bodo vodile po poteh lahkotnosti in sprostitve. Sprostili se bomo v dihanje v intervalih. Prisluhnili bomo ritmom dihanja telesa. Odprli se bomo za spuščanje in opuščanje preteklosti, ki nam ne služi več. Povezali se bomo s trenutkom ZDAJ in prepustili, da nas vodi. Sprejeli bomo sebe, svoje misli, čustva in občutke brez obsojanja in ocenjevanja. ZDAJ boste v svojem svetu in vodili boste vi. Kam bomo šli od tukaj je pa še skrivnost, ki jo bomo lahko odkrili šele v Harmoniji. Se vidimo 🙋‍♂️

Dogodki

V Harmoniji

Spremembe ne pridejo vedno tako kot si mislimo, da bodo. Ampak spremembe so tukaj. Trkajo na vrata. In zdaj so vrata na stežaj odprta. Mi smo jih odprli. Z željami in prošnjami in molitvami smo pognali kolesa transformacije, ki se dogaja v svetu. Ta transformacija se začne v nas samih. Pravzaprav se je že začela. Zato smo nemirni, nervozni. Iščemo nekaj drugačnega. Zato stvari ne delujejo več.  Zdaj je čas za nas. Za vse kar smo si vedno želeli. Za spremembo, ki smo jo hoteli. To je naš čas.  Začne se tukaj, zdaj v nas. S poglabljanje vase, z iskanjem novih resnic, z raziskovanjem energij, tehnik, procesov,... Z vprašanji,..