Življenje kot prekrasno potovanje

IMG_6637
Pozdravljeni in dobrodošli na moji spletni strani. Kako vam lahko pomagam?
Tukaj boste zagotovo našli nekaj zase.
Lahko si izberete med osebnimi seansami, svetovnji, coachingi. Lahko najdete kaj za vaše telo. Bi se radi več gibali? Vaše telo kliče po aktivnosti?
Pomagal vam bom pripraviti vaje in vam svetoval kakšen je za vas najprimernejši treing. Našla bova aktivnosti, ki ležijo vašemu telesu. Tako, da boste imeli motivacijo in vztrajali brez težav.
Kaj pa delavnice, ki vas vabijo v več zavedanja in manj obsojanja? Predstavljajte si kako bi bilo, če bi se zjutraj zbudilli in bili hvaležni za svoje telo in se mu nasmehnili v ogledalu.
Kako bi bilo, če bi dan lahko začeli z navdušenjem in polni pričakovanj kaj je še mogoče?
Sem trener za gibanje in osebni razvoj. Sem tudi Access Consciousness praktik in facilitator. Že nekaj časa je moja prioriteta v življenju moja osebna rast. Leta nazaj, ko sem se spopadal sam s sabo in s svojim preglasnim umom, ki kar ni in ni utihnil sem spraševal po nečem drugačnem. Pravzaprav sem iskal mir in tišino in vsaj malo olajšanja. »Vprašaj in prejel boš.« Ta stavek naj bi bil skrit nekje v bibliji tako, da očitno nekaj je na tem. Tako sem dobil to po čemer sem spraševal. Spoznal sem meditacijo. Ko sem prvič poskusil meditirati sem takoj občutil olajšanje in vse več kot sem meditiral, vse mirnejši sem postajal. Zato sem šel naprej v raziskovanje različnih tehnik meditacije. Odkrival sem različne modalitete. Spoznaval različne učitelje osebnega razvoja in se vedno bolj poglabljal vase. To še vedno počnem in vedno bolj uživam v odkrivanju sebe in neskončnosti vesolja. Vse kar odkrivam in spoznavam mi daje več zavedanja, več energije in radosti. Orodja Access Consciousnessa so me povabila in me še vedno vabijo v življenje sproščenosti, lahkotnosti in radosti za katero nisem vedel, da je mogoče. Kako je lahko še boljše kot to? Živimo na čarobnem planetu, imamo ta prekrasna in potenčna telesa, katera so sposobna veliko več, kot si priznavamo. Kaj če smo tu, da uživamo? Kaj če je vse kar smo mislili, da je resnično, laž? Kaj če nam ni treba biti kot vsi ostali in početi stvari kot so jih počeli drugi pred nami?
Kaj če je zdaj čas za nekaj drugačnega? Kaj če smo lahko vse kar smo si vedno želeli biti? Kdo nam preprečuje, da živimo življenje iz sanj? Kaj če smo to mi sami in kaj, če to zdaj lahko spremenimo?

"Voljni moramo biti tako ranljivi sami s sabo, da pogledamo kje sami sebe zaustavljamo. Biti moramo pogumni, da izberemo nekaj drugačnega? Vztrajati moramo pri tem, kar si želimo ustvariti in ne obupati. Kaj če smo veliko močnejši, kot si upamo priznati? Kaj če ta glas v glavi, ki nam pravi, da tega ne moremo in da nismo dovolj dobri, nismo mi? Kaj bi to spremenilo? Kaj če ga lahko odpustimo in gremo naprej kot mi, kot neskončno bitje, kar resnično smo? Kdo bi bili, če bi bili lahko karkoli?"

Helena

"Vedela sem, da tako ne gre več, nisem pa vedela , kako naj gre. Zdaj vem, da grem v pravo smer. Z Barsi se počutim še samozavestnejša, saj končno vem, da se da živeti tudi drugače. Hvala za tvojo pomoč in veselje"

Tatjana

"Moje izkušnje z Bars terapijami so zelo dobre. Po vsaki terapiji sem se počutila umirjeno v sebi sem začutila globok mir in spokojnost in ves stres je nekako odšel. Tudi spanec je veliko boljši in zbudim se zelo spočita."

Sara

"Mirnost in sproščenost, nobenega brezglavega hitenja več, občutek, da zmorem . Vse to so mi dale tvoje terapije . Hvala ti in hvala za tvoj nalezljiv nasmeh."

Uršula

"Priporočam Access Bars, maksimalno.✨🦋 Ne vem kako lahko ljudje v teh časih živijo brez “barsov”. Čeprav sama uporabljam različne antistresne tehnike in načine sproščanja ter rekreacijo, je Access Bars še vedno eden najljubših načinov za ohranjanje zdravega duha, v zdravem telesu.✨🙏 Sandijeve barse sem doživela tudi osebno in res priporočam njegov “magic” dotik. Vam spremeni življenje v 1 uri.😎"