Življenje kot prekrasno potovanje

...............

Spoznavanje sebe

Moje ime je Sandi in v življenju rad raziskujem različne stvari. Lahko bi rekel tudi, da raziskujem različne energije. Najbolj pa s tem spoznavam sebe, svoje vzorce, načine delovanja itd. Z različnimi tehnikami, ki jih izvajam ali sem jih izvajal se je in se še vedno moje življenje stalno gradi in spreminja na bolje. Vse kar počnem mi nekako pomaga priti bližje sebi in svojim resnicam. Skozi življenje sem preizkusil kar nekaj načinov sproščanja in relaksacije. Poskušal ustaviti misli, se izogibal čustvom in jih odrival od sebe z različnimi "motilci".  Zdaj odkrivam, da nič ne gre kar samo od sebe stran. Da je čustva pa tudi, če so neprijetna potrebno pobližje pogledati. Se soočiti z neprijetnostmi in vsem kar nas omejuje. S tem, ko to sprejmemo, sprejmemo sebe v celoti. In to nas osvobodi stalnega iskanja in popravljanja samih sebe. Kaj, če ni z nami nič narobe? Kaj, če lahko živimo življenje v miru kljub vsemu kar se nam dogaja? 

Terapije , ki jih izvajam so meni pomagale in vabim vas, da jih preizkusite tudi sami. 

Spreminjanje

Kako spremeniti kar v življenju ne deluje? Kako se soočiti s situacijami, ki so težke in neudobne? Kako premagati strah, sram, jezo, nemir, nemoč, paniko in druge čustvene blokade? Kje se vse začne? Vse se začne v vas. Vse izhaja iz vas. To pomeni, da je mogoče vse spremeniti. To pomeni, da lahko sami spremenite kar želite.

"Vedela sem, da tako ne gre več, nisem pa vedela , kako naj gre. Zdaj vem, da grem v pravo smer. Z Barsi se počutim še samozavestnejša, saj končno vem, da se da živeti tudi drugače. Hvala za tvojo pomoč in veselje"

Helena

"Moje izkušnje z Bars terapijami so zelo dobre. Po vsaki terapiji sem se počutila umirjeno v sebi sem začutila globok mir in spokojnost in ves stres je nekako odšel. Tudi spanec je veliko boljši in zbudim se zelo spočita."

Tatjana

"Mirnost in sproščenost, nobenega brezglavega hitenja več, občutek, da zmorem . Vse to so mi dale tvoje terapije . Hvala ti in hvala za tvoj nalezljiv nasmeh."

Sara

"Priporočam Access Bars, maksimalno.✨🦋 Ne vem kako lahko ljudje v teh časih živijo brez “barsov”. Čeprav sama uporabljam različne antistresne tehnike in načine sproščanja ter rekreacijo, je Access Bars še vedno eden najljubših načinov za ohranjanje zdravega duha, v zdravem telesu.✨🙏 Sandijeve barse sem doživela tudi osebno in res priporočam njegov “magic” dotik. Vam spremeni življenje v 1 uri.😎"

Uršula