Življenje kot prekrasno potovanje

Osebne seanse

Access Consciousness - Vse življenje prihaja k meni lahkotno radostno in veličastno

Je sistem energijske preobrazbe, ki nas vabi v več zavedanja, manj obsojanja in nas opolnomoča, da že sami vemo kaj za nas deluje. Orodja Accessa nam omogočijo, da lažje izberemo kar za nas v trenutku deluje. Ne kaj je prav ali narobe ampak kaj za nas deluje. Kaj jaz vem o tem? Kaj zame deluje tukaj? Kaj je še mogoče na kar nisem še pomislil/a?  Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi se manj obsojali? Kaj če bi manj obsojali svoje telo?  Kaj če z vami ni nič narobe? Kaj če bi se lahko imeli radi takšni kot ste? Kaj bi to ustvarilo?  Kaj je prav z mano? Ne kaj je narobe z mano. Kaj če bi se to spraševali vsak dan?  Z vsako seanso telesnega procesa se  odpremo novim možnostim in vstopimo v več zavedanja, manj obsojanja. Omejitve in nezmožnosti izginejo in ujamemo se, da počnemo stvari katere so se nam zdele pred tem nemogoče.

Online osebna seansa

Preobremenjenost in stres, nemiren um, strah, jeza, neudobje.  Kako se osvobodimo iz primeža stresa in nemira? Kaj bi bilo potrebno, da bi lahkotnejše delovali v svetu? Kaj lahko vsak dan naredimo, kar nam bo dalo več energije za premagovanje stresnih situacij? Živimo v časih, ko vedno nekam hitimo, vedno se nam nekam mudi. Bombandirani smo z informacijami, ki nas še  bolj bremenijo. Vse bi radi naredili zdaj a ur v dnevu je ponavadi premalo.  Kako se sprostiti? Kako se umiriti?  Včasih bi radi samo zadihali in si uzeli trenutek zase. Velikokrat nam ta trenutek lahko prinese jasnost, ki jo iščemo. Ko smo stalno vpeti in hitimo iz enega opravka v drgega si ne damo prostora zase. S tem ko se ustavimo za nekaj minut se povežemo s sabo. Spremenimo energijo in vstopimo v nov prostor kreativnosti.

Telo in gibanje

Naša telesa so narejena za gibanje in rada so aktivna. Kolikokrat nas kaj boli in je to sporočilo telesa naj malo spremenimo načine na katere delujemo? Takrat gremo lahko na sprehod ali pa naredimo nekaj vaj.  Tukaj boste našli različne tehnike in načine na katere lahko zelo preprosto razgibate svoje telo. Nekaj minutni trening zjutraj lahko popolnoma spremeni vaše počutje skozi cel dan. Par minutni qui gong trening pred sestankom vam lahko omogoči več jasnosti, kreativnosti in sproščenosti. Kaj pa dihalne vaje zjutraj? Kaj lahko to ustvari za dan pred vami?  Skupaj bomo sestavili trening primeren za vašo kondicijo. Dvakrat, trikrat ali pa petkrat na teden. Kaj za vas deluje? Kaj vaše telo potrebuje? Kako se vaše telo rado giba? Pomagal vam bom najti najprimernejše vaje in tehnike, vam svetoval kako jih najbolje izvajati. Skupaj bomo sestavili program, ki se ga boste z lahkoto držali, ker bo narejen za vas. Vsakdo od nas ima posebno telo in vsakdo od nas ima čudovito telo. Kaj, ko bi si to priznali in se manj obsojali? Ko se dovolj gibamo, omogočimo energiji, da steče skozi telo. Ko smo aktivni spodbudimo samozdravljenje telesa. Mirnejši smo in lažje premagujemo stresne situacije. 
wellness, massage, relax-589774.jpg

Energijska masaža

Po če sprašuje vaše telo? Več negovalnosti, sproščenosti, udobja,...  Kaj če bi mu prisluhnili?  Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi bili bolj prijazni in negovalni s svojim telesom?  Negovalna in sproščujoča masaža za vaše celotno bitje. Odklopite um in energizirajte telo v prostoru relaksacije in možnosti.