Življenje kot prekrasno potovanje

..............

Seansa s Sandijem

Pogovor in svetovanje.
Kako vam lahko pomagam? Kaj si želite spremeniti?
Pogledala bova omejujoče vzorce in čustvene blokade, ki vam onemogočajo nadaljnjo rast in razvoj. Ste se ustavili. Ne veste kako naprej? Se počutite izgubljeni in zmedeni? Velikokrat pridemo do točke, ko stvari kar ne delujejo več. Nekatere situacije nas začnejo nervirati, določene osebe živcirati, itd. Lahko je občutiti kot, da izgubljamo tla pod nogami. To je rast in razvoj nas. To je življenje.
Spremembe niso vedno udobne, lahko pa vam pomagam, da bodo lahkotnejše. Kaj, če se vam ne bi bilo treba zadrževati v neudobju toliko časa? Kaj če bi lahko šli naprej hitreje, pogumnejše in lahkotnejše?

30 minutna seansa s Sandijem za 50€.
V živo, preko telefona ali zooma.

Ste predani svoji rasti in razvoju. Ste pripravljeni na resnično spremembo in transformacijo? Za vas imam paket 5ih seans. Šla bova globlje. Ne ne bo vedno udobno ampak tu bom z vami korak za korakom. Prijazno in negovalno za vas in vaše telo. Lahkotno kolikor je mogoče. Nagrada po tem je vedno vredna tega to zdaj verjetno že veste. 5 seans po 60 minut za 400€.

 

 

 

pricing-icon-01.png

Seansa s Sandijem.

30 minut 50€.

50 30 minut

V živo, preko zooma ali po telefonu. 041803264.

Kaj bi izbrali, če bi vedel da vam ne more spodleteti?

Kaj si želite? Življenje je lahko prekrasno potovanje. Lahko imate vse kar si želite. Lahko živite življenje svojih sanj. Kaj bi bilo zato potrebno? To veste vi sami. Tako kot veste, da je pogum in moč za takšno življenje že v vas. Ja vsi imamo veliko zaves in zidov , ki nam onemogočajo videti česa vse smo sposobni. Kako se tega osvobodimo? Tako, da gremo naprej. V Zenu rečejo: " Opusti in pojdi naprej!" Kaj to pomeni? Začnemo lahko tako, da se ne ustavimo in se premikamo naprej ne glede na vse čustvene izbruhe, vse nezaželjene dogodke in občutke. Tu vam lahko pomagam da, presežete, opustite in se osvobodite tega, kar vas omejuje.

Najboljši način kako začeti je: Začeti.

Rezervirajte svoj termin

Dogodki

V Harmoniji

Spremembe ne pridejo vedno tako kot si mislimo, da bodo. Ampak spremembe so tukaj. Trkajo na vrata. In zdaj so vrata na stežaj odprta. Mi smo jih odprli. Z željami in prošnjami in molitvami smo pognali kolesa transformacije, ki se dogaja v svetu. Ta transformacija se začne v nas samih. Pravzaprav se je že začela. Zato smo nemirni, nervozni. Iščemo nekaj drugačnega. Zato stvari ne delujejo več.  Zdaj je čas za nas. Za vse kar smo si vedno želeli. Za spremembo, ki smo jo hoteli. To je naš čas.  Začne se tukaj, zdaj v nas. S poglabljanje vase, z iskanjem novih resnic, z raziskovanjem energij, tehnik, procesov,... Z vprašanjem: "kaj je še mogoče?"...