Življenje kot prekrasno potovanje

hands, world, map-600497.jpg

Svet se spreminja

Svet se spreminja in z njim se spreminjamo tudi mi sami. To ni vedno enostavno in sploh pa ni vedno udobno.
Veliko stvari prihaja na površje. Veliko se dogaja v naših glavah in telesih. Pojavljajo se izzivi za katere smo mislili, da smo jih že predelali. Zdaj so “spet” tu. 
Zakaj? Kaj je to? Kaj se dogaja?
Kam gremo? Kako naprej? 
Počutimo se, kot izgubljeni v vesolju. 
Veliko vprašanj imamo. In tudi, če že dolgo delamo na sebi in se poglabljamo vase se še vedno znajdemo v “wtf” situacijah. 
Vse je proces. Mi sami gremo skozi proces samoodkrivanja. Zemlja gre skozi procese transformacije. Svet se spreminja. Sesuvajo se stari sistemi. Naš osebni, notranji “kontroler” se izgublja. Vzorci in načini po katerih smo delovali vse življenje ne delujejo več. 
Vse se spreminja. In svet zajema panika. Vse kar poslušamo in beremo nas poskuša še bolj prestrašiti in s tem kontrolirati. 
Ampak zdaj so drugačni časi. Zdaj prvič vidimo skozi vse te zakrite sisteme nadzora. To ni čas za paniko. To je čas za praznovanje. 
Prebudili smo se že do te stopnje, da nas ne kontrolira več zunanji svet. Vedno bolj smo samozavestni in pogumni. Vedno bolj smo dovolj sami sebi. Ne iščemo več zunaj sebe ampak se poglabljamo vase. 
V sebi smo našli moč za spremembo. Mi smo izvor! Mi smo moč!
Rast in transformacija je nov način življenja. Vedno več ljudi išče tehnike in načine kako se počutiti bolje. Kako se sprostiti in umiriti. Kako se zdravo prehranjevati in gibati. Kako živeti lahkotno in mirno življenje. 
🧘‍♀️In ravno to je začetek. Iskanje in raziskovanje.🌏
Najboljši način kako začeti je, da prekleto začneš. Brez izgovorov, brez starih vzorcev strahu in dvoma. Skozi vsakega od nas se rojeva nov, višji jaz. S tem ko začnemo nekaj novega, nekaj drugačnega začnemo proces transformacije. Ravnokar smo povozili star program dvoma in strahu ter vstopili v ekspanzijo sebe. 

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja