Življenje kot prekrasno potovanje

dandelion, sun, backlighting-1557110.jpg

Zakaj sem šel na prvo bars delavnico in kasneje na seminar Temelji?

Zakaj sem šel na prvo bars delavnico in kasneje na seminar Temelji? 
Kaj me je potegnilo, v raziskovanje Access Consciousnessa in Bars točk?
Spolnem se, da sem iskal olajšanje od napetosti, nemira, preobremenjenosti, stalnega bojevanja s samim sabo oziroma s svojo glavo, če sem bolj natančen. Nekje sem se zavedal, da vse te misli od nekje prihajajo. Večkrat sem si rekel: “Kdo za vraga to misli? Saj to je preveč noro, da bi sploh bilo moje.”
Ste se kdaj vprašali kdo misli vaše misli? Od kje prihajajo? In kaj narediti z vsem tem “kaosom” v glavi? 
Velikokrat se zgodi, da je vsega tega preveč in bi radi samo malo miru. Miru pred kom? Pred samim sabo? Pred mislimi, umom, egom? Pred čustvi? 
Kaj si pravzaprav želite? 
Jaz sem si takrat želel samo ta mir. Kako do tega priti? Kaj narediti? Je sploh mogoča osvoboditev od miselnih konstruktov, ki nas vodijo v še več stresa. 
Je mogoče živeti lahkotno in radostno življenje brez stresa, nemira, preobremenjenosti in drugih čustvenih vzorcev? 
Kaj če je? Za nekatere bo to znanstvena fantastika, za druge fantaziranje, za tretje čirule čarule,.. Za nekatere od vas bo pa to osvoboditev, ker boste videli, da je mogoče nekaj drugačnega. Ne, niste sami, še je ljudi, ki se spopadajo s takšnimi težavami. Še je ljudi, ki si postavljajo takšna za mnoge “čudna” vprašanja. 
Lahkotno in radostno življenje s katerim ste zadovoljni in nad katerim ste navdušeni ni misija nemogoče. Je mogoče! In za vas, je mogoče! 
To spoznanje sem dobil, ko sem prvič spoznal Barse in Access Consciousness. 
Začutil sem olajšanje, ker sem spoznal, da nisem sam. Da je še drugih, ki mislijo tako kot jaz. Ljudi, ki nekje v sebi vedo, da je mogoče nekaj boljšega, nekaj drugačnega, nekaj večjega in celo čarobnega. 🤩
Začelo se je tako, da so mi bars seanse podarile  prostor, kjer sem se osvobodil “notranjega kritika” v moji glavi. Počutil sem se lahkotnega, čeprav mi je bila ta beseda takrat nepoznana. 
Kako sploh to deluje? Kaj naredijo Bars seanse? 
Osvobodijo nas. Sami sebi se umaknemo s poti. Da lahko spremenimo, kar želimo spremeniti. 
Dobimo jasnost kaj bo ustvarilo več za nas. Kaj nas bo peljalo tja kamor želimo. 
Kako pa  spoznamo lahkotnost? 
Meni je vsaka bars seansa podarila več sebe. In to se je pokazalo tako, da sem se počutil bolje. Manj je bilo čustvenih izbruhov iz reakcij. Manj je bilo misli iz omejujočih vzorcev. Skratka manj stresa, manj nemira, strahu, jeze, sramu, obsojanja, nelagodja, ljubosumja,… 
Vse več pa jasnosti, lahkotnosti, mirnosti,.. 
Vse več mene! Več hvaležnosti in ljubezni. In tako sem spoznal kaj sploh je lahkotnost. 
LAHKOTNOST SEM JAZ. Teža je nekaj drugega. 
❓”Če se lahko med seanso in po seansi počutim tako dobro, ne pomeni to, da je mogoče še tega? Če mi ta proces omogoči olajšanje in lahkotnost, potem imam lahko več tega. Kako lahko imam še več tega?” 
Ker je delovalo sem nadaljeval in danes še vedno deluje. Drugače, globlje, hitrejše in vedno bolj lahkotno. Kaj je še mogoče? ❔
In ne, to ni rešitev za vse vaše težave. Nisem rešil vsega ko sem to spoznal. Še vedno se ukvarjam z omejujočimi vzorci, miselnimi omejitvami in čustvenimi blokadami. Še vedno vidim vse kar se dogaja v svetu in še vedno me to razbiri. 
To je lahko začetek spoznavanja sebe. To je lahko konec delovanja samo iz omejitev oz. ega. To vam lahko da jasnost kaj vam je pomembno. 
To je rast. To je razvoj. To je proces transformacije, spreminjanja, osvobajanja, spoznavanja in opolnomočanja samega sebe. 
S procesi in seansami Access Consciousnessa. Iz Bars delavnice in iz Temeljev sam vse to “hendlam” lažje. Kar sem spoznal na teh dveh seminarjih, ki sem jih prvič obiskal več kot dve leti nazaj mi še vedno omogoča rast in razvoj. Z orodji si pomagam vstopati v boljšega sebe. 
In kar je najpomembnejše je, da zdaj vem:  🎤” V meni je moč, v meni je energija, v meni je lahkotnost in harmonija. Ni samo v meni. Jaz sem moč, energija, lahkotnost in harmonija,… Ljubezen in čarovnija.🕺💪
Vse to je povabilo v spoznanje, da je vsak izmed nas sam sebi izvor vsega kar potrebuje. In ravno v to nas vabi Access Consciousness. Vsak zase vemo kaj je za nas najboljše. Samo zaupati si moramo, da vemo.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja